Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μεταχερισμένα με εγγύηση

20/5/2020

Ελάτε στην Τσουκλίδης ΑΕΒΕ και επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που σας ταιριάζει. Εγγυημένα και αξιόπιστα και πάντα στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς.

Η αφετηρία της δραστηριότητας της εταιρία Τσουκλίδης ΑΕΒΕ στον χώρο του αυτοκινήτου είναι το 1974. Από τότε έχει συνεχή παρουσία στις πωλήσεις ποιοτικών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων κυρίως Mercedes αλλά όχι μόνο. Από το 2004 δημιούργησε τμήμα Service με εξειδίκευση στην Mercedes-Benz αλλά και τμήμα φανοβαφείου.

Η αγορά  ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από την Τσουκλίδης ΑΕΒΕ είναι μια ολοκληρωμένη υπόθεση γιατί η εταιρία έχει τη δυνατότητα, την τεχνογνωσία και υποδομή να εξασφαλίσει για εσάς την απροβλημάτιστη απόκτηση του. Η πώληση κάθε μεταχειρισμένου αυτοκινήτου γίνετε με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο και μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις σας από κάθε πλευρά για μια εγγυημένη αγορά για εσάς.

Αν λοιπόν ψάχνετε να αγοράσετε το επόμενο σας αυτοκίνητο, στην Τσουκλίδης ΑΕΒΕ θα βρείτε σίγουρα αυτό που σας ταιριάζει μέσα από μια μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων μοντέλων άριστης κατάστασης.

Η Τσουκλίδης ΑΕΒΕ προσφέρει: 
• Εγγύηση μεταχειρισμένων οχημάτων
• Κάλυψη σε μηχανικά και ηλεκτρολογικά μέρη
• Υποστήριξη του κατόχου σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος

Σκοπός της Τσουκλίδης ΑΕΒΕ είναι η ικανοποίηση των πελατών της. Η γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρει η εταιρία, καθώς και η ποιότητα των αυτοκινήτων που προτείνει στους πελάτες της, αποτελούν τη συνταγή επιτυχίας της. Ο σεβασμός στον πελάτη και η άριστη κατάσταση των αυτοκινήτων, αποτελούν το βασικό πυλώνα της φιλοσοφίας της επιχείρησης. 

Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: 12.5o Χλμ Ε.Ο Αθηνών Λαμίας και Λυκοβρύσεως 2 Μεταμόρφωση ΤΚ 144 52
Τηλέφωνο: 210 2833 300
Κινητό: 6947 682924
email: [email protected]
Site: https://www.tsouklidis.com

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις