Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Mini Clubman JCW με 260 ίππους

23/11/2016

Δεν υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα τόσο ξεχωριστά και σπάνια όσο αυτό το Mini Clubman John Cooper Works και κάθε φορά που μπαίνει πωλητήριο σε ένα από αυτά είναι είδηση. Δείτε το αναλυτικά. Αξίζει.

Δεν υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα τόσο ξεχωριστά και ιδιαίτερα όσο αυτό το Mini Clubman John Cooper Works και κάθε φορά που μπαίνει πωλητήριο σε ένα από αυτά είναι είδηση. Πόσο μάλλον όταν αυτό είναι φουλ έξτρα και με τιμή μάλλον ελκυστική.

Το Mini Clubman παρουσιάστηκε πριν από σχεδόν μία δεκαετία και συγκεκριμένα το 2007, προκειμένου να αποτελέσει μία πιο πρακτική εναλλακτική στην 3θυρη έκδοση (τότε δεν υπήρχε πεντάθυρο Mini).

Δείτε περισσότερα μεταχειρισμένα αυτοκίντηα στο www.autoagora.gr

Οι πωλήσεις του δεν ήταν πολλές, γεγονός που το κάνει σπάνιο, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την έκδοση John Cooper Works η οποία κυκλοφόρησε ελάχιστα. 

Αυτό το Mini Clubman John Cooper Works που βλέπουμε εδώ αποτελεί ένα σπάνιο κομμάτι, το οποίο εγγυάται στον κάτοχό του τη μοναδικότητα που επιθυμεί (εφόσον θέλει ένα τέτοιο αυτοκίνητο) αλλά και εξαιρετικές επιδόσεις. Και αυτό γιατί το μοτέρ των 1,6 λτ. αποδίδει 260 ίππους και το στήσιμό του εγγυάται μία μοναδική εμπειρία πίσω από το τιμόνι.

Το αυτοκίνητο κοστίζει μόλις 19.990 ευρώ και αν θα δείτε τον εξοπλισμό του, θα καταλάβετε γιατί λέμε «μόλις». Μάλιστα εκτός των άλλων είναι ελληνικής αντιπροσωπείας και πρώτο χέρι.

Ταυτότητα
Τιμή:  19.900 ευρώ
Χρονολογία: 2008
Χιλιόμετρα: 61.500 km
Κυβικά: 1600 cc
Ίπποι: 260 bhp
Καύσιμο: Βενζίνη
Χρώμα: Κόκκινο
 
Εξοπλισμός
ABS, 10 αερόσακοι, Bluetooth, Book service, Bucket Καθίσματα, CD Player, Cruise Control, DVD, ESP, Immobilizer, Navigation, Parktronic, Turbo, Xenon φώτα, Αισθητήρας Βροχής, Αισθητήρες φωτων, Δερμάτινα Καθίσματα, Ζάντες αλουμινίου, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Ηχοσύστημα, Κεντρικό κλείδωμα, Κλιματισμός, Οροφή Ηλεκτρική/Πανοραμική, Πλοήγηση, Προβολείς ομίχλης, Πρώτο χέρι, Συναγερμός, Τηλέφωνο, τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, Υποβραχιόνιο, Υπολογιστής Ταξιδιού, Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών

Collection Cars
Λ. ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 85
ΚΡΥΟΝΕΡΙ
Τηλ. 210 6221400 Fax: 210 6221401
e-mail: [email protected]
website: www.autotriti.gr/collection-cars

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις