Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mini Clubman diesel 6ετίας: Βγάζει ζημιές ή είναι «σκυλί»;
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mini Clubman diesel 6ετίας: Βγάζει ζημιές ή είναι «σκυλί»;

15/8/2023

Το Mini Clubman της τελευταίας γενιάς «πάτησε» φέτος την 8ετία. Πόσο καλό είναι ως μεταχειρισμένο; Βγάζει προβλήματα, ή είναι αξιόπιστο; Δοκιμάζουμε ένα diesel Mini Clubman του 2017 και βλέπουμε πώς τα πηγαίνει στον τομέα των φθορών και των βλαβών.

Πόσο καλό είναι το Mini Clubman ως μεταχειρισμένο;

Η τελευταία γενιά του Mini Clubman έκανε το ντεμπούτο της το 2015 και έχει την κωδική ονομασία F54. Το αυτοκίνητο αποτελεί την οικογενειακή, station wagon εκδοχή του hatchback Mini, είναι μακρύτερο και έχει 6 πόρτες, μιας και αυτή του χώρου αποσκευών είναι διαιρούμενη, ένα χαρακτηριστικό που παραπέμπει στα ιστορικά Morris Mini Traveller της δεκαετίας του 1960.

Τα πιο παλιά Mini Clubman της δεύτερης γενιάς είναι ήδη 8 ετών, και αποτελούν μια «στυλάτη» επιλογή για όσους θέλουν ένα αυτοκίνητο με καλούς χώρους για 4, ακόμα και 5, ενήλικες το οποίο έχει ρετρό εμφάνιση. Πόσο αξιόπιστα είναι;

Δοκιμάζουμε ένα πετρελαιοκίνητο Mini Clubman του 2017 με τον κινητήρα των 150 ίππων και χειροκίνητο κιβώτιο και καταγράφουμε τις τυπικές φθορές, καθώς και τις βλάβες που παρουσιάζει.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε