Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Nissan Qashqai του 2012

Διαβάστηκε από 9671 αναγνώστες - 12/6/2017

Το δημοφιλές Qashqai τα κάνει όλα και συμφέρει, αφού «πετάει» από πλευράς επιδόσεων και ταυτόχρονα, δεν «καίει».

Θετικά σχόλια αποσπά συνολικά ο θάλαμος επιβατών του Qashqai, στον οποίο δεν εντοπίζονται σημαντικές ελλείψεις. Από πλευράς επιλογής υλικών, το παχύ αφρώδες πλαστικό που συναντάται σε ολόκληρο το ταμπλό και στην κεντρική κονσόλα, αναβαθμίζει αισθητά την ποιότητα, ενώ η συναρμογή και το φινίρισμα είναι εξίσου προσεγμένες.

Μεταξύ των θετικών στοιχείων είναι και η βολική και ψηλή θέση οδήγησης που προσφέρει πολύ καλή επόπτευση του γύρω χώρου και συμβάλλει στην άνεση στο ταξίδι σε συνδυασμό με τα αναπαυτικά καθίσματα. 

Το Qashqai με την κατάλληλη ρύθμιση των ανεξάρτητων σε όλους τους τροχούς αναρτήσεών του, απορροφά με αποτελεσματικό τρόπο τις περισσότερες ανωμαλίες του οδοστρώματος, οι οποίες, σε ελάχιστες περιπτώσεις, θα γίνουν πιο έντονα αντιληπτές από τους επιβάτες. Παράλληλα, το πλαίσιό του, με την αρκετά στιβαρή αίσθηση, συμβάλλει με τη σειρά του στην ασφαλή, οδική συμπεριφορά, ενώ τάσεις υποστροφής και στιγμιαίας απώλειας πρόσφυσης θα σημειωθούν με έντονη πίεση του δεξιού πεντάλ.

Επίσης στις στροφές οι κλίσεις του αμαξώματος δεν είναι έντονες, ενώ στην ευθεία είναι σταθερό και σίγουρο ανεξαρτήτως ταχύτητας. Ακόμη, τα φρένα παρουσιάζουν θετική αίσθηση και αποτελεσματικότητα.
 
Ταυτότητα αυτοκινήτου
Τιμή: 16.480 ευρώ
Χρονολογία: 2012
Χιλιόμετρα: 85.000
Κυβικά: 1500
Ίπποι: 1100
Καύσιμο: Βενζίνη
Χρώμα: Μαύρο (Μεταλλικό)
 
Εξοπλισμός
ABS, 10Airbags, Bluetooth, Book service, Bucket Καθίσματα, CD Player, Cruise Control, ESP, Full Extra, Immobilizer, Navigation, Parktronic, Turbo, TV / Camera, Xenon φώτα, Αισθητήρας Βροχής, Αισθητήρες φωτων, Ζάντες αλουμινίου, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Ηχοσύστημα, Θερμαινόμενα Καθίσματα, Κεντρικό κλείδωμα, Κλιματισμός, Κοτσαδόρος, Οροφή Πανοραμική, Πλοήγηση, Προβολείς ομίχλης, Συναγερμός, Τηλέφωνο, τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, Υδραυλικό τιμόνι, Υποβραχιόνιο, Υπολογιστής Ταξιδιού, 18 ζάντες
 
Επικοινωνία
ΕΜΠΟΡΟΣ: COLLECTION CARS
Διεύθυνση: Λ. ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 85, ΚΡΥΟΝΕΡΙ
Τηλέφωνο: 210 6221400
Site:  www.autotriti.gr/data/usedcars/collection-cars
Ε-mail: [email protected]
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις