Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Opel Astra του 2014

13/6/2017

Το Opel Astra έχει όλα όσα χρειάζεται ένα μοντέλο της κατηγορίας. Οικονομικό σε κατανάλωση, άνετο, ασφαλές και high-tech, αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση.

Τέσσερις ενήλικες μπορούν να φιλοξενηθούν με υποδειγματική άνεση για τα δεδομένα της κατηγορίας, ακόμα και αν ξεπερνούν το 1,80 μ. σε ύψος. Ο χώρος αποσκευών είναι στα 370 λτ. Εργονομικά, τα πάντα βρίσκονται στις σωστές θέσεις και αποστάσεις από τον οδηγό, ενώ και τα καθίσματα είναι όσο μεγάλα χρειάζεται και όσο αναπαυτικά επιβάλλεται για ένα mainstream οικογενειακό αυτοκίνητο.
 
Tο  Astra εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις δυνατότητες του ελαφρύτερου και πιο γεροδεμένου πλαισίου, καθώς και τις κατάλληλες ρυθμίσεις της ανάρτησης για να προσφέρει υψηλή ποιότητα κύλισης. Η παντελής απουσία κραδασμών από τον κινητήρα και η προσεγμένη ηχομόνωση βοηθούν ακόμη περισσότερο στην άνετη μετακίνηση των επιβατών. Οι κλίσεις του αμαξώματος είναι περιορισμένες, η πρόσφυση δεν προβληματίζει ακόμη και υπό πίεση, ενώ τα φρένα δείχνουν αντοχή και κορυφαία αποτελεσματικότητα.
 
Σχεδίαση αμαξώματος-εσωτερικού, κινητήρας, ποιότητα κατασκευής, χώροι, οδική συμπεριφορά, ευρυχωρία, τεχνολογία, εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας συνθέτουν το Opel Astra και το καθιστούν μία καταπληκτική περίπτωση.
 
Ταυτότητα αυτοκινήτου
  • Τιμή:  12.499
  • Χρονολογία:  10/2014
  • Χιλιόμετρα: 61.000
  • Κυβικά: 1300
  • Ίπποι: 90
  • Καύσιμο: Πετρέλαιο
  • Χρώμα:  Ασπρο
 
 
Εξοπλισμός
ABS, Book service, Bucket Καθίσματα, CD Player, Cruise Control, ESP, Immobilizer, Turbo, Αισθητήρας Βροχής, Ζάντες αλουμινίου, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Κεντρικό κλείδωμα, Κλιματισμός, Προβολείς ομίχλης, τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, Υδραυλικό τιμόνι, Υπολογιστής Ταξιδιού
 

Επικοινωνία
Έμπορος: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Ν. & ΥΙΟΙ ΟΕ
Διεύθυνση: ΓΡΗΓ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ 189 - ΝΙΚΑΙΑ  T.K. 18120
Τηλ: 210 4971111
Email: [email protected]
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις