Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Renault Twingo: Το μοναδικό πισωκίνητο μίνι, αξίζει μεταχειρισμένο;
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Renault Twingo: Το μοναδικό πισωκίνητο μίνι, αξίζει μεταχειρισμένο;

Διαβάστηκε από 6022 αναγνώστες - 13/1/2023

Το Renault Twingo τρίτης γενιάς είναι ιδιαίτερα ευέλικτο μέσα στην πόλη, παρκάρει παντού και χωράει 4 ενήλικες. Πόσο αξιόπιστο είναι ως μεταχειρισμένο; Αναλύουμε τα Twingo κατασκευής μεταξύ 2014-2019, δοκιμάζουμε ένα μοντέλο του 2018 με 68.000 χλμ και σας έχουμε τις απαντήσεις.

Πόσο καλό είναι το Renault Twingo 2014-2019 ως μεταχειρισμένο;

Το Renault Twingo είναι ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης με χαρούμενο σχεδιασμό και αυξημένη πρακτικότητα που έκανε το ντεμπούτο του στην αγορά το 1992. Το μοντέλο βρίσκεται στην τρίτη γενιά του, η οποία εμφανίστηκε το 2014, είναι πισωκίνητη και πισωμήχανη και ανανεώθηκε στα σημεία το 2019.

Το Renault Twingo είναι κατασκευασμένο με γνώμονα την ευελιξία και την οικονομία. Πόσο αξιόπιστο είναι όμως ως μεταχειρισμένο; Αναλύουμε ένα μοντέλο του 2018 το οποίο προέρχεται από τη Γερμανία, διαθέτει τον κινητήρα 71 ίππων και μέσα σε 4 χρόνια έχει διανύσει 68.000 χλμ. Τι προβλήματα θα εμφανίσει το Renault Twingo;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Παρουσιάζει βλάβες το Renault Twingo 2014-2019;

Το συγκεκριμένο Renault Twingo έχει τον τρικύλινδρο χιλιάρη ατμοσφαιρικό κινητήρα με 71 άλογα, ο οποίος δεν βγάζει ζημιές. Δεν έχει το «νεύρο» των ισχυρότερων turbo εκδόσεων με τα 90 και τα 109 άλογα, όμως είναι πιο αξιόπιστος. Εκτός αυτού, η πλειοψηφία των μεταχειρισμένων Twingo διαθέτει το συγκεκριμένο μοτέρ.Το αυτοκίνητο έχει 68.000 χλμ στο κοντέρ του, κάτι που σημαίνει πως μέσα στα 4-και-κάτι χρόνια κυκλοφορίας του διένυσε 17.000 χλμ ετησίως κατά μέσο όρο. Παρόλα αυτά, ο μικρός Γάλλος δεν εμφανίζει σημάδια κόπωσης στο αμάξωμα. Οι φθαρμένοι πίσω δίσκοι φρένων ήταν τα μοναδικά εξαρτήματα που μαρτυρούσαν πως το αυτοκίνητο είναι μεταχειρισμένο.

Το εν λόγω Renault Twingo διαθέτει 6αρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, το οποίο λειτουργεί όπως πρέπει. Όσον αφορά την κατανάλωση του μεταχειρισμένου μοντέλου, αυτή σε μικτό κύκλο μετρήθηκε 5,4 λτ/100 χλμ.

Σε δοκιμή 100.000 χλμ ενός Renault Twingo με τον turbo κινητήρα 90 ίππων που έγινε στη Γερμανία, το μόνο που παρατηρήθηκε ήταν ελαφριά εμφάνιση σκουριάς στο αμάξωμα, η οποία οφείλεται στο αλάτι που χρησιμοποιείται στους δρόμους για να λιώσει το χιόνι. Αν το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει είναι εισαγωγής και έχει παραπλήσιο αριθμό χιλιομέτρων, καλό είναι να το ελέγξετε από κάτω, ειδάλλως δεν έχετε κάτι να φοβάστε.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε