Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΤΕΣΤ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ: Audi A5. Η έκπληξη!

Διαβάστηκε από 82937 αναγνώστες - 23/9/2020

Το Audi A5 Sportback, είναι ένα από τα ομορφότερα Audi που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.. Είναι όμως μια σωστή επιλογή, αγοράς μεταχειρισμένου? Ποια τα προβλήματα που «βγάζει» μετά από μερικά χρόνια χρήσης?

Η διαφορά ανάμεσα στις δύο διαθέσιμες εκδόσεις του Α5 με τους δημοφιλείς κινητήρες TFSI των 1,8 ή 2 λίτρων, αγγίζει στη Γερμανία τα 6.000 ευρώ. Οι δύο αυτές εκδόσεις είναι σχεδόν πανομοιότυπες σε επίπεδο εξοπλισμού, χρονολογίας και χιλιομέτρων, αλλά υπάρχει μια ουσιώδης διαφορά. Όσα αυτοκίνητα προσφέρονται στο φάσμα των 12.000 ευρώ, συνήθως εκκρεμεί μια δαπανηρή επισκευή κινητήρα, ενώ αυτά με τη μεγαλύτερη τιμή βρίσκονται πολλές φορές στα αρχικά στάδια του προβλήματος..



Αναφερόμαστε, στην τρομερή κατανάλωση λαδιού που παρουσίαζαν πολλοί από αυτούς τους κινητήρες, με το πρόβλημα να ξεκινάει περίπου μετά τα 60.000 χιλιόμετρα... Το δοκιμαστικό μας αυτοκίνητο βρίσκεται στη βιτρίνα της εταιρείας Harry Kreutziger Kfz-Handel GmbH που εδρεύει στο Αμβούργο. Ο ιδιοκτήτης ακόμα τραβάει τα μαλλιά του, καθώς απέκρυψε την ακραία κατανάλωση λαδιού κατά την πώληση του Sportback, με αποτέλεσμα ο πελάτης να επιστρέψει μετά από μερικούς μήνες ζητώντας εξηγήσεις για το ελάττωμα. Η Kreutziger GmbH, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και 50 χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου, αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συναλλαγή... 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις