Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα best sellers… κοψοχρονιά

20/3/2019

Θέλεις να είσαι σίγουρος πως οδηγάς ένα από τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα που δεν χάνει ποτέ την αξία του; Ψάξαμε και βρήκαμε τα best seller της ελληνικής αγοράς ως μεταχειρισμένα, σε τιμές σκέτη ευκαιρία.

Fiat Panda 1.1 Dynamic 75 PS, μοντέλο του 2010 – τιμή στα 4.100 ευρώ
https://www.autoagora.gr//used/data/cars/FIAT-PANDA-2010_389064.asp



Όσους γνωστούς που έχουν Fiat Panda και να ρωτήσεις θα σου πουν δεν σπάει δεν χαλάει. Ένα αυτοκίνητο που το παντρεύεσαι καθώς δεν πρόκειται να σε βγάλει ποτέ εκτός μπάτζετ ενώ ταυτόχρονα θα κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά. Το συγκεκριμένο Panda έχει «γράψει» 168.000 χλμ. εξοπλίζεται με τον 1.100άρη κινητήρα βενζίνης και αποδίδει 75 ίππους. Είναι μοντέλο του 2010 σε χρώμα γαλάζιο, έχει όλα τα σέρβις και βιβλίο, ενώ συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο. Η πολύ καλή τιμή των 4.100 ευρώ για ένα αυτοκίνητο που καίει ελάχιστα και δεν σπάει με τίποτα, περιλαμβάνει και εξοπλισμό με: ABS, Book service, Bucket Καθίσματα, CD Player, Immobilizer, No Smoking, Ηλεκτρικά παράθυρα, Κεντρικό κλείδωμα, Κλιματισμός, Υδραυλικό τιμόνι.



Toyota Yaris1.3 88 PS, μοντέλο του 2006 – τιμή στα 5.500 ευρώ
https://www.autoagora.gr//used/data/cars/TOYOTA-YARIS-2006_383882.asp



Τι να πρωτοπείς για το απόλυτο best seller στην κατηγορία των μικρών, εδώ και χρόνια. Η αξία του παραμένει στα ύψη και πραγματικά είναι μία μετοχή με συνεχόμενο κέρδος. Ευέλικτο όσο λίγα, αξιόπιστο με την υπογραφή της Toyota και με εμφάνιση που αντικειμενικά αρέσει, μπορεί να γίνει δικό σου με 5.500 ευρώ. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει διανύσει 119.000χλμ. με τον 1.300άρη κινητήρα του, απόδοσης 88 ίππων, ενώ συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο. Εκτός από την τακτική και πάντα με συνέπεια συντήρηση του, το αυτοκίνητο έχει και καλό εξοπλισμό που περιλαμβάνει: ABS, Bluetooth, CD Player, Immobilizer, Isofix -Παιδ. Καθίσματα, Ζάντες αλουμινίου, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Κεντρικό κλείδωμα, Κλιματισμός, Προβολείς ομίχλης, Τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, Υδραυλικό τιμόνι, Υπολογιστής Ταξιδιού.



Skoda Octavia 1.6 TDI, μοντέλο του 2013 – τιμή στα 10.400 ευρώ
https://www.autoagora.gr//used/data/cars/SKODA-OCTAVIA-2013_387366.asp



Ατσαλάκωτα, άνετα και οικονομικά ταξίδια. Τα θέλετε; Τότε θέλετε τη συγκεκριμένη Octavia.Το αυτοκίνητο έχει χώρους για μέχρι και 5 άτομα, ενώ η 1.600άρης diesel κινητήρα είναι άριστος σε απόδοση (105 ίπποι) και οικονομία. Εάν ταξιδεύετε συχνά και χρειάζεστε ένα όχημα που αντί να σας κουράζει, να σηκώνει όλο το βάρος, τότε τα 10.400 ευρώ είναι το αντίτιμο. Έχοντας κάνει μόλις 102.000χλμ.το αυτοκίνητο διαθέτει φυσικά πλήρες βιβλίο σέρβις, ενώ έχει και πολλά εξτρά. Μερικά από αυτά είναι: ABS, Air Condition, Airbag, Book service, CD Player, ESP, Immobilizer, Isofix -Παιδ. Καθίσματα, No Smoking, Parktronic, Ελληνικής Αντιπροσωπείας, Ζάντες αλουμινίου, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Ηχοσύστημα, Κάρτες δεκτές, Κεντρικό κλείδωμα, Προβολείς ομίχλης, Υδραυλικό τιμόνι, Υποβραχιόνιο, Υπολογιστής Ταξιδιού.


 
Opel Astra 1.4 Sport  101 PS, μοντέλο του 2011 - τιμή στα 8.500 ευρώ
https://www.autoagora.gr//used/data/cars/OPEL-ASTRA-2011_387388.asp



Ο κυρίαρχος στις πωλήσεις των μικρομεσαίων, Opel Astra μας συστήνεται στην καλύτερη μορφή του. Φυσικά μπορείτε να βρείτε και φθηνότερες από αυτήν αγγελίες, όμως η συγκεκριμένη αντικατοπτρίζει ένα αυτοκίνητο ετοιμοπόλεμο που δεν θέλει ούτε ευρώ. Με τιμή στα 8.500 ευρώ,  εφοδιάζεται με τον 1.400άρη κινητήρα απόδοσης 101 ίππους έχοντας κάνει μόνο 73.000χλμ. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο, χρώμα και καμπίνα είναι άριστα διατηρημένα, ενώ σέρβις και αλλαγές έχουν γίνει όλες τις σωστές στιγμές. Το αυτοκίνητο κοστίζει 8.500 ευρώ και δεν ζητά τίποτα, παρέχοντας και αξιόλογες επιδόσεις αλλά και χώρους για μία οικογένεια. Στην τιμή περιλαμβάνεται και εξοπλισμός από τον όποιο ξεχωρίζουν: ABS, Book service, CD Player, Cruise Control, ESP, Immobilizer, Isofix -Παιδ. Καθίσματα, Αισθητήρας Βροχής, Ζάντες αλουμινίου, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Κεντρικό κλείδωμα, Κλιματισμός, Προβολείς ομίχλης, Τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, Υδραυλικό τιμόνι, Υπολογιστής Ταξιδιού.
 


Nissan Qashqai  LPG 1.6 115 PS, μοντέλο του 2010 – τιμή στα 9.500 ευρώ
https://www.autoagora.gr//used/data/cars/NISSAN-QASHQAI-2010_390165.asp



Το απόλυτο SUV της αγοράς εξοπλίζεται με κιτ υγραερίου και τα κάνει όλα, πάμφθηνα!  Ένας all around player που μπορεί να ανταποκριθεί σε απαιτήσεις χώρου, επιδόσεων και εμφάνιση, με την χρήση υγραερίου ρίχνει μέχρι και την κατανάλωση στα τάρταρα. Ο 1.600άρης κινητήρας, αποδίδει 115 ίππους ενώ καίει όσο ένα μικρό μοντέλο. Με χώρους για 5 άτομα, ποιότητα κύλισης και μοντέρνο εσωτερικό, είναι σε θέση να στα δώσει όλα με 9.500 ευρώ. Η τιμή είναι καλή καθώς εκτός από όλα τα παραπάνω, έρχεται πακέτο και με: ABS, Air Condition, Airbag, Book service, Bucket Καθίσματα, CD Player, ESP, Immobilizer, Isofix -Παιδ. Καθίσματα, TCS, Ανταλλαγή δεκτή, Ατρακάριστο, Γραμμάτια επ / γές δεκτά, Ελληνικής Αντιπροσωπείας, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Ηχοσύστημα, Κεντρικό κλείδωμα, Προβολείς ομίχλης, Πρώτο χέρι, Τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, Υδραυλικό τιμόνι, Υπολογιστής Ταξιδιού.
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις