Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ζωγραφάκης Γεώργιος: Ο πρωτοπόρος στα μεταχειρισμένα

11/2/2019

Η Ζωγραφάκης Γεώργιος Cars, έχει τόση εμπιστοσύνη στα αυτοκίνητα της, που είναι από τις λίγες εταιρίες που παρέχει γραπτή εγγύηση ατρακάριστου ενώ παρέχει και δυνατότητα επιστροφής αυτοκινήτου.

Με επιμονή στην ποιότητα και την παροχή άριστων υπηρεσιών, η εταιρία Γεώργιος Ζωγραφάκης έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ανάμεσα στον πολύ σκληρό ανταγωνισμό του χώρου. Διαθέτοντας μία εξαιρετικά μεγάλη γκάμα τόσο σε καινούργια όσο και σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, αρνείται να σας αφήσει να φύγετε χωρίς να έχετε βρει αυτό που ψάχνετε.

Περιηγηθείτε οι ίδιοι με ένα κλικ στα αυτοκίνητα προς πώληση εδώ, ή επισκεφθείτε αυτοπροσώπως την έκθεση της εταιρίας στη Νίκαια.  Εκεί, το έμπειρο και με γνώσεις προσωπικό, μπορεί να σας συμβουλέψει ή να σας καθοδηγήσει στην αγορά ενός αυτοκινήτου που αφενός θα κάνει τη δουλειά που θέλετε, αφετέρου θα σας συντροφεύει για πολλά χρόνια.

Η σχεδόν μανία της εταιρίας με την ποιότητα και τα καλά αυτοκίνητα, της φέρνει τόση σιγουριά για τον στόλο της που είναι σε θέση να παρέχει εγγύηση ατρακάριστου ή δυνατότητα επιστροφής του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου εντός 10 ημερών από την απόκτηση του αν αποδειχθεί ότι είναι τρακαρισμένο από επίσημη κρατική αρχή, κτεο, υπουργείο συγκοινωνιών.

Όταν μία επιχείρηση αυτοκινήτου είναι σε θέση να μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, καταλαβαίνετε πως έχει τα καλύτερα και ποιο ποιοτικά αυτοκίνητα.
Ακόμη,  παρέχεται η δυνατότητα ανταλλαγής του αυτοκινήτου, ώστε να βγείτε διπλά κερδισμένοι, ενώ μπορείτε μαζί με το προσωπικό να διαμορφώσετε ένα ασφαλιστικό πακέτο που θα βγάλει σίγουρα κερδισμένους.

Και επειδή παραμένει πάντα μία οικογενειακή επιχείρηση που αφουγκράζεται τις δυσκολίες, αρέχει την δυνατότητα πληρωμής του αυτοκινήτου σας με πιστωτική κάρτα και προσφέρει τις παρακάτω επιλογές αποπληρωμής του :
  • Με 3 άτοκες δόσεις με χρέωση πιστωτικής
  • Με 36 έντοκες δόσεις με χρέωση πιστωτικής
  • Με 0 προκαταβολή και έως 72 δόσεις με δάνειο από τράπεζα.
    Ενημερωθείτε από την γραμματεία μας για τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν για την πληρωμή με δόσεις και εσείς απλά επιλέξτε το αριθμό των δόσεων που επιθυμείτε!
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Ζωγραφάκης Γεώργιος Cars
Διεύθυνση: Γρ. Λαμπράκη 322, Νίκαια
Τηλ.: 210 4909989 - 210 4919989
Fax.: 210 4919998
Email: [email protected]
Site: https://www.gzografakis.gr/
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις