Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέο Renault Clio

Διαβάστηκε από 107553 αναγνώστες - 14/11/2019

Το 5άστερο All-new Renautl Clio παρουσιάστηκε και επίσημα στην χώρα μας και πλέον στελεχώνει όλες τις αντιπροσωπείες της Ελλάδα. Περνώντας στην 5η γενιά του, έρχεται να σηκώσει την πολύ βαριά φανέλα του δύο φορές μέχρι σήμερα καλύτερου αυτοκινήτου της χρονιάς, και να συνεχίσει την τρελή πορεία των πωλήσεων του. Με ακόμα πιο μοντέρνα εμφάνιση, νέους κινητήρες και εντυπωσιακό εξοπλισμό, έρχεται να αγχώσει τον ανταγωνισμό.

Βασική έκδοση αποτελεί η Authentic η οποία στην πιο απλή της μορφή συνεργάζεται με τον 1.000άρη κινητήρα 75 ίππων και κοστίζει 12.990 ευρώ. Η λίστα εξοπλισμού απλά ικανοποιητική, καθώς εκτός από τα αναμενόμενα, παρέχει και πίνακα οργάνων με έγχρωμη οθόνη 4.2 ιντσών, a/c, Radio Connect R & GO, ηλεκτροχρωμικό εσωτερικό καθρέφτη με αισθητήρα φώτων και βροχής, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και 15άρες τροχούς.

Με τον ίδιο κινητήρα και με επιπλέον 1.300 ευρώ μεταβαίνουμε στην έκδοση Expression όπου εκτός από τα παραπάνω, το αυτοκίνητο αναβαθμίζεται αισθητά με σύστημα πολυμέσων EASY LINK με 7άρα οθόνη αφής, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέφτες, αισθητήρες παρκαρίσματος και 16άρες ζάντες.


Η έκδοση που ακολουθεί ονομάζεται Dynamic και συνεργάζεται με τον 1.000άρη κινητήρα των 100 ίππων, ανεβάζοντας αισθητά πολύ τον εξοπλισμό και διαμορφώνοντας τη τιμή στα 16.490 ευρώ. Η διαφορά μπορούμε να πούμε πως δικαιολογείται πλήρως από τον εξτρά εξοπλισμό, μιας και το Clio αυτής της έκδοσης αποκτά, Hill start assist, αναγνώριση πινακίδων οδικής κυκλοφορίας, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, σύστημα πέδησης, cruise control με speed limiter, αυτόματη εναλλαγή μεγάλης/μικρής σκάλας, Pack Navi 7 με σύστημα πολυμέσων EASY LINK 7, με πλοήγηση, ελληνική χαρτογράφηση & over speed prevention, Sportive υφασμάτινη/velour επένδυση καθισμάτων, πίνακα οργάνων με διαμορφώσιμη οθόνη 7 ιντσών, αυτόματο κλιματισμό, ηλεκτρικά πίσω παράθυρα συνεχούς λειτουργίας, διακόπτη ECO, κάμερα οπισθοπορείας και εμπρός αισθητήρες παρκαρίσματος, κάρτα Renault Handsfree, εμπρός προβολείς Full LED Pure Vision σε σχήμα "C",προβολείς ομίχλης και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών.

Στην κορυφή όλων βρίσκεται η έκδοση RS-Line που έρχεται με τον 1.300άρη κινητήρα απόδοσης 130 ίππων και τιμή στα 21.740 ευρώ. Το αυτοκίνητο αποκτά την πιο σπορ εκδοχή του ενώ φτάνει σε τεχνολογικό απόγειο. Το Clio αποκτά, σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος, κάμερα 360°, σύστημα Renault Multi-Sense, επένδυση καθισμάτων RS-line, φιμέ πίσω κρύσταλλα, κουμπιά αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι (paddles) και ζάντες αλουμινίου 17άρες.

Το νέο Renault Clio ήρθε καλύτερο από ποτέ, γεμάτο τεχνολογίες και νέα εμφάνιση. Η έκδοση Dynamic στα 16.490 ευρώ, αποτελεί ένα από τα πιο πλήρη πακέτα σε όλη την κατηγορία, με τεχνολογίες που ζηλεύουν πολλά μικρομεσαία.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει