Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Nissan Micra

Διαβάστηκε από 34086 αναγνώστες - 28/12/2019

5η γενιά του Nissan Micra, που έκανε δυναμική είσοδο στην αγορά, κρατάει την εντυπωσιακή εμφάνιση και προσθέτει ένα νέο κινητήρα, αλλά και πλουσιότερο εξοπλισμό. Το εντυπωσιακό μικρό, έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό καθώς άλλαξε ριζικά και προσφέρει πλέον πράγματα που παλιά ούτε να φανταστεί δεν τολμούσε.

Η βασική έκδοση με τον 1.000άρη κινητήρα των 100 ίππων, ονομάζεται Energy και κοστίζει 14.290 ευρώ. Σε αυτήν ο εξοπλισμός θεωρείται ήδη επαρκέστατος καθώς μεταξύ των αναμενόμενων περιλαμβάνει και: αυτόματα φώτα ημέρας LED, a/c, ηλεκτρικά εμπρός παράθυρα, hill start assist, σύστημα ενεργής πέδησης,  ρυθμιστή τελικής ταχύτητας, ράδιο MP3, usb, ΒΤ και 2 ηχεία.


Αμέσως μετά, ακολουθεί η έκδοση Acenta, η οποία κοστίζει μόλις 600 ευρώ επιπλέον και φέρνει επιπρόσθετα της Energy, 16άρες αντί για 15άρες ζάντες, cruise control, οθόνη πολλαπλών ενδείξεων 5 ιντσών, υπολογιστή ταξιδιού και ηχοσύστημα με οθόνη αφής 7 ιντσών, 4 ηχεία και δυνατότητα συνδεσιμότητας με όλα τα λογισμικά smartphones. Πραγματικά αλλάζει ολόκληρη η εικόνα στο εσωτερικό με αρκετά χαμηλό αντίτιμο.

Στην συνέχεια συναντάμε την έκδοση N-Connecta, η οποία με τον ίδιο κινητήρα 1.000 κ.εκ. και 100 ίππων, κοστίζει 15.790 ευρώ και έρχεται να δώσει το κάτι παραπάνω που λείπει από την Acenta. Η λίστα εξοπλισμού εδώ εμπλουτίζεται με φιμέ κρύσταλλα, προβολείς ομίχλης, δερμάτινες επενδύσεις, αυτόματο κλιματισμό, σύστημα πλοήγησης Nissan Connect Navigation, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, αισθητήρες παρκαρίσματος και υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής.


Στην κορυφή της λίστας με τον περισσότερο εξοπλισμό, δεσπόζει η έκδοση Techna, η οποία  ανεβάζει την τιμή στα 16.790 ευρώ και μεταμορφώνει το Micra τόσο τεχνολογικά, όσο και σε θέματα ασφαλείας. Πιο συγκεκριμένα, οι ζάντες πλέον είναι 17άρες αλουμινίου, χρησιμοποιείται έξυπνο κλειδί, κουμπί εκκίνησης κινητήρα, υπάρχει κάμερα οπισθοπορείας με αισθητήρες παρκαρίσματος, ενώ το ηχοσύστημα Bose, έρχεται με ενισχυτή, 4 ηχεία, και ηχεία στα προσκέφαλα, προσφέροντας εντυπωσιακά καθαρό ήχο. Η έκδοση ολοκληρώνεται με το Safety Pack το οποίο περιέχει σύστημα ενεργής πέδησης με ανίχνευση πεζών, υποβοήθηση υψηλής δέσμης προβολέων, αναγνώριση σημάτων οδική κυκλοφορίας, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας και σύστημα παρέμβασης.
 
Η περίπτωση του Micra είναι από τις πιο ευχάριστες, καθώς από την βασική έκδοση δείχνει τον πλήρη χαρακτήρα του. Ως προς το συμφέρον το οικονομικό, θα καταλήξουμε πως η έκδοση N-Connecta  στα 15.790 ευρώ, καταφέρνει να δώσει το κάτι παραπάνω, χωρίς να ξεφύγει στην τιμή.
 
 
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει