Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Citroen C3

Διαβάστηκε από 34226 αναγνώστες - 28/12/2019

Ο βασιλιάς του στυλ και της άνεσης διατηρεί την δική του θέση στην λίστα μας. Το Citroen C3 αποτελεί ένα αυτοκίνητο που διαφημίζει άψογα τις καμπύλες του, την ώρα που δείχνει πως η άνεση, δεν είναι προνόμιο μονάχα των ακριβών SUV. Διαθέτει τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις Live, Feel και Shine.

Η βασική έκδοση Live ξεκινά από τα 13.680 ευρώ και έρχεται με τον 1.200άρη κινητήρα της φίρμας των 82 ίππων, αποτελώντας ήδη μία αρκετά πλήρη επιλογή. Στην τιμή αυτή λοιπόν συναντάμε ABS με EBD και Brake Assist , ESP, Hill Assist, Speed Limit Information & Intelligent Speed Adaptation, περιοριστή και ρυθμιστή ταχύτητας, a/c, Coffee Break Alert, πίσω φώτα 3D, σύστημα ειδοποίησης για ακούσια αλλαγή λωρίδας, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, ράδιο MP3 με 4 ηχεία, BT, usb και 15άρες ζάντες.


Στα 14.350 ευρώ κοστολογείται η αμέσως επόμενη έκδοση Feel, η οποία, παρά τα μόλις 600 ευρώ επιπλέον κόστος από την βασική έκδοση, δίνει αρκετά περισσότερο εξοπλισμό με αποκορύφωμα τα φώτα ημέρα τεχνολογίας LED, τους προβολείς ομίχλης, 16άρες ζάντες, αυτόματο κλιματισμό, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα και Citroen Connect Radio με οθόνη αφής 7 ιντσών που πραγματικά αλλάζει τις παρεχόμενες από το infotainment δυνατότητες.


Η τρίτη και πιο πλούσια έκδοση Shine, έχει αρχικό κόστος τα 16.865 ευρώ και παρέχει το πιο πλήρες πακέτο, ανεβάζοντας την τιμή συνολικά 3.150 ευρώ παραπάνω από την βασική έκδοση. Εδώ λοιπόν, στην ήδη αρκετά πλήρη λίστα εξοπλισμού, έρχονται να προστεθούν, Airbumps, οροφή Bi-Ton Noir Onyx, 16άρες ζάντες αλουμινίου, κάμερα οπισθοπορείας και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες, αυτόματη λειτουργία προβολέων και σύστημα πλοήγησης Citroen Connect NAV.


 Η Citroen κρατάει απλά και ξεκάθαρα τα πράγματα, δημιουργώντας τις τρεις παραπάνω εκδόσεις, δίνοντας από την βασική κιόλας, όλα όσα χρειάζεται ένας μέσος οδηγός. Θεωρούμε όμως πως η μεσαία Feel στα 14.350 ευρώ φέρνει ποιοτικό εξοπλισμό που ουσιαστικά βγαίνει πλήρως κερδισμένος ο αγοραστής.
 
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει