Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Αξιολογούμε σε 7 τομείς τα 8 καλύτερα οικογενειακά SUV

Αξιολογούμε σε 7 τομείς τα 8 καλύτερα οικογενειακά SUV

Διαβάστηκε από 61686 αναγνώστες - 25/4/2022

Έχουν κύρος στο δρόμο, άνετους χώρους για 5 άτομα, μπορούν να πάνε εκτός δρόμου και είναι πλούσια σε εξοπλισμό. Αυτές είναι οι αρετές των μικρομεσαίων SUV, ποιο είναι το καλύτερο όμως; Συγκρίνουμε Citroen C5 Aircross, Dacia Duster, Ford Kuga, Hyundai Tucson, Nissan Qashqai, Peugeot 3008, Skoda Karoq και Toyota C-HR και βγάζουμε τον τελικό νικητή.

Τα SUV είναι εδώ και χρόνια ιδιαίτερα δημοφιλή, αφού διαθέτουν πολλές αρετές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του αγοραστικού κοινού. Μεγάλοι χώροι, ικανοί να χωρέσουν 5 άτομα με άνεση, πλούσιος εξοπλισμός ασφαλείας, ανέσεις ανώτερου επιπέδου, κύρος στο δρόμο και δυνατότητα κίνησης στο χώμα είναι οι λόγοι που όλο και περισσότεροι τα προτιμούν.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Παρόλα αυτά, ο χαρακτήρας του κάθε μοντέλου είναι διαφορετικός: Αλλα είναι value for money και σκληροτράχηλα, άλλα πιο fun to drive που ενδείκνυνται για πιο σβέλτη οδήγηση, και άλλα αποπνέουν «αύρα» πολυτέλειας. Αντίστοιχη διαφορά υπάρχει και στις τιμές, που ξεκινούν από 16.990 ευρώ, κυμαίνονται γύρω στα 25.000 ευρώ, και πλησιάζουν τα 36.000 ευρώ. Ποιο είναι το καλύτερο από όλα;
 
Αναλύουμε τα 8 καλύτερα μικρομεσαία SUV της αγοράς: Citroen C5 Aircross, Dacia Duster, Ford Kuga, Hyundai Tucson, Nissan Qashqai, Peugeot 3008, Skoda Karoq και Toyota C-HR βαθμολογούνται με βάση τα 7 κριτήρια που απασχολούν περισσότερο τους εν δυνάμει αγοραστές, και είναι τα ακόλουθα:
  • Κατανάλωση-ρύποι
  • Ασφάλεια (ενεργητική-παθητική και φρένα)
  • Σχέση τιμής-εξοπλισμού
  • Κινητήρας και επιδόσεις
  • Αίσθηση πολυτέλειας
  • Αξιοπιστία-βλάβες
  • Χώροι
Οι τομείς κατανάλωσης-ρύπων, αξιοπιστίας-βλαβών και χώρων έχουν συντελεστή 2, καθώς τα περισσότερα ερωτήματα που γίνονται αφορούν αυτά, ενώ οι υπόλοιποι τομείς έχουν συντελεστή 1.
 
Ας δούμε πρώτα τα 8 μοντέλα με αλφαβητική σειρά:

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε