Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

COMPACT SUV TEST: Audi Q3- BMW X1- Volvo XC40

Διαβάστηκε από 28182 αναγνώστες - 7/1/2021

Συγκρίνουμε τρία Compact SUV με μπροστά κίνηση, κοντά στους 150 ίππους. Τρία ονόματα «βαριά» της Παγκόσμιας βιομηχανίας, κονταροχτυπίουντε στα ίσα με στόχο τον «Θρόνο» της μοδάτης κατηγορίας..

Με τις πωλήσεις στην κατηγορία των compact SUV να απογειώνονται, η Audi έπρεπε να αντιδράσει, μιας και η πρώτη γενιά του Q3 παρουσιάστηκε το 2011. Το νέο Q3 (που συνεχίζει να κατασκευάζεται στη Ισπανία), αντιμετωπίζει την BMWX1 και το Volvo XC40. Το Audi Q3 είναι αρκετά όμορφο και καθιστά σαφές με την πρώτη ματιά, αυτό που θέλει να δείξει. Επιθετικό εμπρός μέρος, φαρδύτερα φτερά πίσω και πιο επιβλητικό παρουσιαστικό, εξαιτίας και των μεγαλύτερων διαστάσεων, με 10 εκατοστά σε μήκος και 2 εκατοστά σε πλάτος σε σχέση με πριν. Εντάξει Audi, σε ακούσαμε και εκλάβαμε σοβαρά την ανακοίνωση σου, γι αυτό το λόγο υποβάλουμε άμεσα το νέο αιχμηρό μοντέλο σε μια δοκιμή σύγκρισης.  
Επιλέξαμε τα μοντέλα αυτής της συγκριτικής δοκιμής με βενζινοκινητήρες περίπου 150 ίππων και όχι με τετρακίνηση, αλλά με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς. Έτσι, το σημερινό Audi Q3 35 TFSI τοποθετείται εναντίον των BMW X1 sDrive18i και Volvo XC40 T3. Οι δύο Γερμανοί με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, ο Σουηδός με χειροκίνητο. ¶δικο? Όχι, γιατί αυτή τη στιγμή ο κινητήρας δεν διαφέρει..
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις