Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

SEAT ARONA 1.0 TSI

Διαβάστηκε από 71638 αναγνώστες - 2/2/2020

1η θέση
+ Σωστή χρήση του εσωτερικού, κορυφαία αίσθηση του χώρου, καλλιεργημένος τρικύλινδρος, ελαφρύς χειρισμός
- Navi οθόνη χαμηλά τοποθετημένη, σκληρό πλαστικό στο εσωτερικό, χλιαρό τιμόνι


Το Arona δεν έχει σχεδόν τίποτα αρνητικό που θα θέλαμε να το αλλάξουμε. Εντάξει, το σύστημα πλοήγησης χρειάζεται να εγκατασταθεί πιο ψηλά και το ράφι του πορτπαγκάζ πρέπει να χωράει στο πάτωμα διπλής φόρτωσης. Όμως πέρα από αυτά, όλα καλά!



Τα καθίσματα είναι άνετα, εμπρός και πίσω, η αίσθηση του χώρου με τα μεγάλα παράθυρα είναι υπέροχη, ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα από 400 έως 1280 λίτρα. Ο τρικύλινδρος των 1.0 λίτρων είναι ικανοποιητικός, με 6.5 λίτρα κατανάλωση κατά μέσο όρο, και είναι ο καλύτερος σε αυτή τη σύγκριση. Οδηγικά, το Arona είναι κοντό με μήκος 4,14 μέτρα και το μικρό SUV της Seat δίνει την αίσθηση μικρότερου αυτοκινήτου.



Αυτό φαίνεται και από τα μόλις 9,6 δευτερόλεπτα που χρειάζεται για να επιταχύνει από τα 0 στα 100 χιλιόμετρα. Μια καλά ισορροπημένη ανάρτηση που οργανώνει τέλεια την εξισορροπητική πράξη γρήγορων και άνετων ταξιδιών. 
Το Arona είναι ταυτόχρονα σπορ και άνετο. Ένα πραγματικό Allrounder ...


Συμπέρασμα

Με 20.000 ευρώ μπορείς να αποκτήσεις ένα καλό MiniSUV. Για τους οπαδούς του σπορ, Hyundai Kona και Mazda CX3, για άτομα που χρειάζονται χώρο, Opel Crossland X ή Dacia Duster είναι κατάλληλα. Και για όσους θέλουν και τα δύο, το Seat Arona.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει