Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Συγκρίνουμε Citroen Berlingo με Opel Combo και Peugeot Rifter

2/11/2020

Αντι-SUV, και οικογενειακοί φίλοι, που κάνουν τα πάντα! Τα... φορτηγάκια είναι ήρωες. Τρία από αυτά προέρχονται ουσιαστικά από το ίδιο εργοστάσιο και εμείς τα βάζουμε σε σειρά.

Μικρά μεταφορικά οχήματα. Αλλοι τα αποκαλούν «οχήματα-κουτιά». Εμείς θεωρούμε πως πρόκειται για ήρωες της καθημερινότητας μεοικογενειακούς δεσμούς! Και μάλιστα καλούς. Επειδή τα Citroen Berlingo κτλ. εδώ και καιρό έχουν πετάξει από πάνω τους το στιλ του... εργάτη, αλλά και γιατί παρά την εξωτερική εμφάνιση βρίσκονται πιο κοντά σε κάθε Ι.Χ. παρά σε ένα όχημα επαγγελματικής χρήσης. Φυσικά, τόση πολλή σκοπιμότητα οδηγεί ωστόσο σε αισθητικές ομοιότητες μεταξύ αυτών των οχημάτων: υψηλή οροφή, κάθετα πλευρά, μεγάλο μπροστινό καπό, πρακτικές, συρόμενες πόρτες και αρκετά ευρύχωρα για... δολοφονίες. Αυτά τα στοιχεία σαφώς και δεν κάνουν την τελική απόφαση αγοράς εύκολη.



Ειδικά, όταν πρόκειται για τους εκπροσώπους της συντεχνίας, που προέρχονται από το ίδιο... συνεργείο: Ο όμιλος PSA (στον οποίον ανήκουν οι Citroen, Peugeot και, εδώ και καιρό, και η Opel) κατασκευάζει τρεις εκδοχές ενός και μοναδικού μοντέλου από τις γραμμές παραγωγής του. Στο τέλος βγαίνει από τη Citroen το Berlingo, το Peugeot Rifter, καθώς και το Opel Combo σχεδόν παρόμοια. Επομένως, ποιος θα τσεκάρει αυτά τα αυτοκίνητα; Φυσικά, εμείς... 
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις