Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το νέο Vision IN είναι το μικρό SUV της Skoda

Διαβάστηκε από 34288 αναγνώστες - 19/5/2020

Οι πρώτες αντιδράσεις όσων αντικρίζουν αυτόν το μικρό κράχτη, είναι αντιδράσεις εντυπωσιασμού. Το νέο Skoda Vision IN εντυπωσιάζει με όλες τις πτυχές του. Θαυμάστε το...

Όταν η Skoda μας προσκάλεσε να δούμε αυτό το αυτοκίνητο, σκεφτήκαμε ότι θα βρεθούμε ενώπιον ενός πολύ φθηνά κατασκευασμένου ανταγωνιστή του αντίστοιχου μοντέλου της Tata, που θα είχε πολύ σκληρό πλαστικό, αλλά στη θέα του πρωτότυπου μοντέλου... εξεπλάγημεν! Ναι, πρόκειται μόνο για ένα πρωτότυπο, αλλά η Skoda μας μαρτύρησε ότι αυτό, που δημιούργησαν οι σχεδιαστές πάνω στην πλατφόρμα MQB-A0-IN, βρίσκεται πολύ κοντά στην τελική μορφή, που θα έχει το μοντέλο παραγωγής. MQB-A0, ο λόγος γίνεται για την ίδια τεχνολογική βάση, που έχει στη Γηραιά ήπειρο το μικρό SUV της Skoda, το Kamiq. Ο όρος IN δηλώνει τις τεχνολογικές μεταβολές, που είναι απαραίτητες για την προώθηση του μοντέλου στην ινδική αγορά.



Το μικρό SUV, το οποίο θα είναι το επόμενο βήμα μετά από το πρωτότυπο, που βλέπετε, θα είναι ο πρώτος... δικαιούχος της πλατφόρμας, που μετεξελίχθηκε ειδικά για την αγορά της Ινδίας. Μάλιστα, δε θα είναι και ο τελευταίος. Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, με τους οποίους θα εφοδιάζεται, όλα δείχνουν πως αυτοί θα είναι οι 1.0 και 1.5 TSI, δηλαδή ένας τρικύλινδρος και ένας τετρακύλινδρος, που θα συνδυάζονται ακόμα και με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG. Κι αυτό γιατί σε αυτήν την τεράστια ασιατική χώρα και στη συγκεκριμένη κατηγορία αυτοκινήτων οι οδηγοί δεν αρέσκονται να αλλάζουν μόνοι τους τις σχέσεις του κιβωτίου ταχυτήτων. Ναι, μην εκπλήσσεστε, αυτή η κατηγορία στην Ινδία είναι υψηλή και σε αυτήν κατατάσσεται στη χώρα η Skoda και γιΆ αυτό το νέο SUV οφείλει να ανταποκρίνεται στο κύρος της. Σε σύγκριση με το Kamiq το Vision IN βγάζει προς τα έξω μία εικόνα με πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις