Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Έντονη ζωή με το Fiat 500X Sport των 150 ίππων

Διαβάστηκε από 42306 αναγνώστες - 27/3/2020

Με πιο έντονη εμφάνιση, αλλά και με νέα ανάρτηση το FIAT 500X Sport στοχεύει τους ιταλόφιλους θαυμαστές των SUV. Πιο κομψή, και όχι υπερβολικά προκλητική εμφάνιση...

Η Fiat παρουσίασε ένα μοντέλο, που θα μπορούσε να λέγεται και “500X Abarth light”. Η έκδοση Sport είναι άμεσα το νέο, κορυφαίο 500Χ. Έχει ισχύ 150 PS και εφοδιάζεται standard με κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη DCT (εναλλακτικά υπάρχουν επίσης ο βενζινοκινητήρας του 1,0 λίτρου και ο 1.6 diesel, αμφότεροι με 120 PS), ενώ είναι διαθέσιμο στις περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές από τα μέσα Οκτωβρίου. Με άλλα λόγια, το FIAT 500X Sport θα πλαισιώσει τις ήδη γνωστές εκδόσεις του μικρού ιταλικού SUV, αναζητώντας αγοραστές, στους οποίους αρέσει πολύ ο... δυνατός espresso.



Στην πραγματικότητα το 500X έχει το μεγαλύτερο βαθμό συμπάθειας ανάμεσα σε όλα τα μοντέλα της FIAT, με αποτέλεσμα να έχει κατασκευαστεί ήδη σε πάνω από 500.000 «κομμάτια». Πάντως, το Fiat 500X Sport δείχνει εντυπωσιακά ανεξάρτητο και ξεχωριστό. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στο χρώμα “κόκκινο seduzione” (δηλ. της αποπλάνησης) του μοντέλου της δοκιμής μας, αλλά και σε κάποιες λεπτομέρειες.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις