Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Kia e-Niro VS Kia e-Soul

Διαβάστηκε από 33651 αναγνώστες - 6/7/2019

Οι άλλοι στα λόγια, η Kia στη πράξη.. Η Kia φέρνει το e-Niro και το e-Soul στους δρόμους, ρίχνει σε σύγχυση το κοινό και εμείς αποφασίζουμε ποιο είναι το καλύτερο στο τομέα..

Ποιος είπε ότι τα δίδυμα είναι απαραίτητο να μοιάζουν μεταξύ τους? Σύμφωνα με τον κανόνα αλλά και όσα γνωρίζουμε από την βιολογία, τα δίδυμα μπορεί να έχουν τους ίδιους γονείς και να γεννιούνται περίπου την ίδια ώρα, όμως μπορεί να παρουσιάζουν και διαφορές μεταξύ  τους.. Την ώρα που η VW εξακολουθεί να είναι έγκυος με το πρώτο σοβαρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο, στην Kia έχει ήδη φτάσει ο πελαργός. Είναι ηλεκτρικά δίδυμα! Εξωτερικά και τα δύο δεν προκαλούν ιδιαίτερη αίσθηση στον κόσμο του αυτοκινήτου, καθώς ήδη γνωρίζουμε τα αμαξώματα. Ας τα δούμε όμως αναλυτικά..



Ο πρωτότοκος ονομάζεται Kia Niro, υπάρχει ήδη ένα plug-in και ένα κανονικό υβρίδιο στις αντιπροσωπείες, αλλά τώρα έρχεται ως ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο που ονομάζεται Kia e-Niro. Ο αδελφός Kia Soul είναι επίσης ένας παλιός γνωστός, ο οποίος βρίσκεται μαζί μας από το 2009. Τώρα η τρίτη γενιά έρχεται στην αγορά μόνο με μπαταρία και ονομάζεται Kia e-Soul..
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις