Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΟΔΗΓΟΥΜΕ: Νέο Skoda Scala

Διαβάστηκε από 24451 αναγνώστες - 17/6/2019

Ο νέος παίκτης, με όνομα Skoda Scala είναι εδώ και αντικαθιστά το Rapid Spaceback. Είναι ψηλότερο, καλύτερο, πιο όμορφο και αποτελεί επικίνδυνο αντίπαλο ακόμα και για μοντέλα του ίδιου γκρουπ..

Η Scala, είναι η πιο διάσημη όπερα στον κόσμο και ο εθνικός θησαυρός των Ιταλών. Όμως η Fiat δεν σκέφτηκε ποτέ να χρησιμοποιήσει αυτή την ονομασία σε κάποιο από τα μοντέλα της. Αντιθέτως, οι Τσέχοι με τους σπουδαίους συνθέτες Dvorak, Smetana, Janacek και την μεγάλη μουσική παράδοση, το έπραξαν. Η Skoda Scala είναι ο διάδοχος του Rapid Spaceback. Το Rapid, βρισκόταν πάντα στη σκιά της Fabia και της Octavia. Η Scala θέλει να βγει από αυτήν την θέση, με ένα νέο σχέδιο, νέο μέγεθος και νέα τεχνολογία.
Τώρα, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, χρησιμοποιεί την ίδια πλατφόρμα MQB A0 με άλλα μοντέλα του VW Group, και συγκεκριμένα τα Audi A1, Seat Ibiza και VW Polo. Όλα με μήκος περίπου τέσσερα μέτρα. Αλλά η Skoda Scala στα 4.36 μέτρα, στοχεύει εμφανώς περισσότερα, αφού είναι δέκα εκατοστά μεγαλύτερη από το Golf. Μας αρέσει πολύ ο χαρακτήρας της. Η Skoda Scala είναι μοντέρνα, πολύ πρακτική και πολύ χαλαρή, με πολλές υπέροχες λεπτομέρειες...
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις