Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέο VW ID.5 το 2021

Διαβάστηκε από 19348 αναγνώστες - 29/12/2020

Η VW εμπλουτίζει ακόμα πιο πολύ την γκάμα των SUV με την ταυτότητα ID, και ήδη πραγματοποιεί τις τελικές δοκιμές του ID.5. Το νέο SUV της Γερμανικής βιομηχανίας θα είναι εφοδιασμένο με 305 ίππους και θα κοντράρει στα ίσα Toyota RAV4 και Honda CR-V.

Η Volkswagen έχει μεγάλα σχέδια για την σειρά SUV με κωδική ονομασία ID, και το αποδεικνύει περίτρανα με την σχεδίαση ακόμα ενός μοντέλου, του ID.5. To coupe ηλεκτρικό SUV θα κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο έτος, ενώ ήδη κάνει τελικές δοκιμές σε δρόμους και πίστες

Το νέο μοντέλο θα έχει αρκετές ομοιότητες στο εμπρός μέρος με το νέο ID.4, αλλά τις μεγάλες διαφορές τις συναντάμε στο πίσω μέρος. Το νέο VW ID.5 μηδενικών εκπομπών ρύπων, θα κλείνει την σχεδίαση του πίσω μέρους, με μια κεκλιμένη οροφή και ένα πιο ραβδωτό παρμπρίζ. Συνολικά το πίσω μέρος έχει τροποποιημένη σχεδίαση, με το πιο αξιοσημείωτη λεπτομέρεια να είναι η νέα σταθερή αεροτομή με ενσωματωμένο τρίτο φως φρένων.

H ισχύς στο νέο VW ID.5  θα ξεκινά από 204 άλογα, ιπποδύναμη που συναντάμε και στο Enyaq iV RS, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα έχουμε και R έκδοση με πάνω από 300 ίππους και τετρακίνηση. Προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας ευρύτερης ομάδας πελατών, η αυτοκινητοβιομηχανία που εδρεύει στο Wolfsburg, θα κυκλοφορήσει το νέο μοντέλο σε πολύ προνομιακή τιμή, ώστε να κατακτήσει την κορυφή των πωλήσεων, της κατηγορίας. 

Το νέο VW ID.5 θα παρουσιαστεί και επίσημα μέσα στο 2021

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις