Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οδηγούμε το νέο Jeep Gladiator

Διαβάστηκε από 10950 αναγνώστες - 9/12/2019

Το Jeep Gladiator είναι ένα διπλοκάμπινο cabrio pickup, που προσφέρει κολασμένη διασκέδαση. Αρένα του ολόκληρος ο κόσμος..

Οι εμπειρογνώμονες της Jeep έχουν βαφτίσει το νέο τους άρμα "Gladiator". Αυτό που είναι ιστορικά παράδοξο, είναι το γεγονός ότι οι μονομάχοι στην αρχαία Ρώμη κινούνταν κυρίως με τα πόδια. Στο Jeep Gladiator, ισχύει το αντίθετο, δεν χρειάζεται πλέον να πας πουθενά με τα πόδια. Και σίγουρα δεν αγωνίζεται, αφού όταν ο μονομάχος θέλει, υπάρχει δρόμος, ακόμα κι αν δεν υπάρχει. Έτσι, έρχεται το πιο δύσκολο κομμάτι της διαδρομής. Όποιος θέλει να συμμετάσχει στα παιχνίδια του μονομάχου πρέπει να πάει ψηλά..


 
Στο Gladiator δεν μπαίνεις, ανεβαίνεις.. Ανεβαίνω στα φαρδιά περβάζια και σπρώχνω την πόρτα από το κάθισμα του οδηγού. Τα 28 εκατοστά της απόστασης από το έδαφος έχουν τη δυσκολία τους. Ευτυχώς, υπάρχει μια εύρωστη λαβή στην κολόνα. Κατόπιν κάθεσαι πίσω από το απότομο παρμπρίζ, κοιτάζεις το λιβάδι που απλώνεται πέρα από το μακρύ καπό και νιώθεις τον ζεστό ήλιο της Καλιφόρνιας. Ο κινητήρας δεν λειτουργεί ακόμη, και έχεις ήδη αφαιρεθεί από την καθημερινή ζωή. Με λίγα απλά βήματα, αφαιρώ τη λεπτή πτυσσόμενη οροφή και βάζω αντηλιακό.Το ύφασμα, που μοιάζει με λεπτό μουσαμά, εξαφανίζεται πίσω από τη δεύτερη σειρά καθισμάτων. Μπορείς επίσης να αφαιρέσεις τις πόρτες με τα αντίστοιχα Torx για το ξεβίδωμα, να βρίσκονται στην εργαλειοθήκη του Gladiator. Αλλά υπάρχουν 16 είδη κροταλίων στις ΗΠΑ, και όλα είναι δηλητηριώδη. Ως εκ τούτου, προτιμώ τις πόρτες σαν προστατευτική ασπίδα.
 
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις