Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

Οδηγούμε το νέο Peugeot 2008

Διαβάστηκε από 7839 αναγνώστες - 16/4/2020

Τι προσφέρει το νέο Peugeot 2008 και ποιοι είναι οι λόγοι που θα ενθουσιάσει το κοινό? Εμείς αξιολογούμε την premium πρόταση της Peugeot, και αναλύουμε ένα-ένα όλα τα χαρακτηριστικά του, που θα συναρπάσει τους φίλους των SUV αλλά και της Γαλλικής βιομηχανίας.

Η Peugeot αυτή την φορά έβαλε τα «καλά» της! Η παρουσία του νέου Peugeot 2008 στην κατηγορία των premium SUV, είναι δεδομένη, αφού από την πρώτη ματιά που θα του ρίξεις, θα κλέψει αρκετό χρόνο από την σκέψη σου. Με δυναμική σχεδίαση, πλούσιους χώρους και υπερφορτωμένο με όλες τις νέες τεχνολογίες της βιομηχανίας, κοιτάει κατάματα όλους τους ανταγωνιστές του.

Τελικά μετράει το «Μέγεθος»?
Το μέγεθος δεν έχει να κάνει με την πολυτέλεια
και οι οδηγοί των MINI το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Από τις αρχές της νέας χρονιάς θα ισχύσει το ίδιο με οδηγούς των Peugeot 2008, που θα απολαμβάνουν σύστημα πλοήγησης, προβολείς LED, αυτόματο σύστημα στάθμευσης και πανοραμική, συρόμενη οροφή, ενώ κατόπιν παραγγελίας το εσωτερικό μπορεί να έχει alcantara ή δερμάτινα και θερμαινόμενα καθίσματα με λειτουργία μασάζ. Πραγματική πολυτέλεια.Βέβαια, το νέο Peugeot 2008 είναι σε θέση να δείξει περήφανα πλέον και το μέγεθός του, χάρη στο μεταξόνιο των 2,60 m (6 cm περισσότερα σε σχέση με του 208 σε ένα μήκος κατά 25 cm μεγαλύτερο) και αυξημένο μήκος κατά 16 cm σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Δεν υπάρχει αμφιβολία, το νέο Peugeot 2008 έχει τώρα τη σωστή μορφή! Εδώ να τονίσουμε πως και το επόμενο Opel Mokka θα χρησιμοποιήσει την ίδια βάση.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει