Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
16 φωτογραφίες »

Όλα τα μοντέλα της BMW μέχρι το 2022

Διαβάστηκε από 32715 αναγνώστες - 24/4/2020

Η Γερμανική βιομηχανία της BMW θα κυκλοφορήσει στην αγορά, ένα μεγάλο στόλο αυτοκινήτων, σε κάθε κατηγορία, και θα προσφέρει τεχνολογία, επιδόσεις και άνεση, με τα μοντέλα που θα λανσαριστούν έως το 2023. Η AUTO BILD παρουσιάζει τις καινοτομίες της BMW, την πολυ-αναμενόμενη M3, την facelift Σειρά 5, την ηλεκτρική Σειρά 1, και όλα τα performance SUV της M, στο πιάτο σας.

Πλούσιος ο στόλος των αυτοκινήτων που θα παρουσιάσει η BMW τα επόμενα χρόνια. Ξεκινώντας από τον μήνα που διανύουμε, μέχρι και το 2023, οι τεχνολογικές καινοτομίες που θα εφαρμόσει στα αυτοκίνητα της, θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του κοινού. Απαιτήσεις κάθε είδους. Είτε οικονομίας, είτε πρακτικότητας, είτε επιδόσεων, η BMW έχει στην φαρέτρα της, μοντέλο που αρμόζει σε κάθε ανάγκη. Η έρευνα της AUTO BILD αποκαλύπτει όλες τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αυτοκίνητα της.
 
BMW M8 Gran Coupé
Έναρξη κυκλοφορίας: Απρίλιος 2020


 
Το BMW M8 Gran Coupe, αν και τετράθυρη έκδοση, η σχεδίαση της είναι πολύ δυναμική και με επιθετικό χαρακτήρα. Οι μεγάλοι αεραγωγοί στην μπροστινή ποδιά, ένας μεγάλος πίσω διαχύτης και οι τέσσερις εξαγωγές της εξάτμισης, ξεχωρίζουν ξεκάθαρα την Μ8 Cran Coupe από την αστική σειρά 8. Το M8 Gran Coupé αντλεί 600 ίππους από ένα 4.4 λίτρων biturbo V8.
 
BMW X5 M
Έναρξη κυκλοφορίας: Απρίλιος 2020


 
Το κορυφαίο μοντέλο X5 M συνεχίζει να βασίζεται στο biturbo V8 4.4 λίτρων, το οποίο προσφέρει 600 ίππους στο κανονικό μοντέλο και 625 PS στο μοντέλο του competition. Το προσαρμοστικό πλαίσιο είναι το highlight του ογκώδους SUV, και η τετρακίνηση που μεταφέρει την ισχύ μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 8 ταχυτήτων. Ένας πολύδισκος συμπλέκτης υψηλής αντοχής, διανέμει την ισχύ των 600 ίππων, όπως απαιτείται μεταξύ του εμπρόσθιου και του πίσω άξονα.
 
BMW X6 M
Έναρξη κυκλοφορίας: Απρίλιος 2020


 
Παράλληλα με το X5 M, η BMW ξεκινά επίσης και το X6 M coupe. Από τεχνικής απόψεως, τα δύο αυτοκίνητα είναι τα ίδια, και με τα δύο τους να διαθέτουν ένα biturbo V8 4,4 λίτρων κάτω από το καπό, με απόδοση 600 ίππους. Και το X6 M θα είναι εφοδιασμένο με το ίδιο κιβώτιο ταχυτήτων της Χ5 Μ.
 
BMW Σειρά 4
Έναρξη κυκλοφορίας: Φθινόπωρο 2020


 
Η νέα σειρά 4 θα κυκλοφορήσει το 2020, με μικρότερο βάρος, μεγαλύτερη μάσκα, και νέο εσωτερικό. Εκτός από coupe θα κυκλοφορήσει και σε cabrio έκδοση. Όσον αφορά το σύστημα μετάδοσης κίνησης, η BMW χρησιμοποιεί το χαρτοφυλάκιο του κινητήρα της Σειράς 3, και συνεπώς βασίζεται όλο και περισσότερο στους τέσσερις κυλίνδρους για τη Σειρά 4, ενώ θα υπάρξουν και εκδόσεις με έξι κυλίνδρους, όπως η BMW 440d (320 PS/680 Nm), η M440i (388 PS/480 Nm) και η M4 (462 PS / 570 Nm).
 
 
 
 
 
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις