Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Καινοτομίες της ΙΑΑ 2021

Διαβάστηκε από 42549 αναγνώστες - 3/4/2021

VW ID.1: Στη συνέντευξή του στην AUTO BILD, ο διευθύνων σύμβουλας της μάρκας VW, Ralf Brandstätter, ανακοίνωσε ότι η φίρμα του θα παρουσίαζε σύντομα ένα πρωτότυπο για ένα μικρομεσαίο ηλεκτρικό αυτοκίνητο με θα ξεκινά με τιμή χαμηλότερη των 20.000 ευρώ, πιθανότατα το ID.1.
 

 
Mercedes EQE: Η Mercedes σκοπεύει να παρουσιάσει στο Μόναχο την ηλεκτρική E-Class, δηλαδή την EQE, που λέγεται πως θα διαθέτει με την έναρξη των πωλήσεών της τετρακίνηση, 400 PS και αυτονομία τουλάχιστον 600 χιλιομέτρων.
 

 
AUDI RS 3: Η Audi θα παρουσιάσει το νέο RS 3. Ο πεντακύλινδρος κινητήρας των 2,5 λίτρων αποδίδει σύμφωνα με την Audi ισχύ 420 PS και ροπή 500 Nm. Για την ολοκλήρωση της επιτάχυνσης από στάση ως τα 100 km/h θα μπορούσε κάλλιστα να υπάρχει ο αριθμός "3" μπροστά από το κόμμα.
 

 
Mercedes AMG S63: Ένα χρόνο μετά από την παρουσίαση της σύγχρονης S-Class, η Mercedes-AMG θα μπορούσε να επιδείξει τη σπορ έκδοση της ναυαρχίδας της στην IAA: Σημειώνουμε ότι η υποστηριζόμενη από ηλεκτροκινητήρα S 63 διαδέχεται το μέχρι πρόσφατα κορυφαίο μοντέλο, την S 65.
 

 
Smart SUV: Η Geely και η Mercedes παρουσιάζουν στο Μόναχο ένα πρωτότυπο του προγραμματισμένου Smart SUV. Σύμφωνα με φήμες, η κίνηση θα μεταδίδεται στον πίσω άξονα και η μπαταρία θα είναι χωρητικότητας 70 kWh.
 

 
Audi Q4 e-tron: Και το Audi Q4 e-tron (στην εικόνα βλέπετε το πρωτότυπο) θα μπορούσε να δει κανείς στην IAA 2021. Το ηλεκτρικό SUV έχει συνδυαστική ισχύ έως και 306 PS, ενώ η μπαταρία των 82 kWh αρκεί για αυτονομία έως και 500 χιλιομέτρων.
 

 
BMW Σειρά 2 Active Tourer: Η BMW θα μπορούσε να έχει μαζί της τη νέα Σειρά 2 Active Tourer, η οποία λέγεται πως έχει πιο σπορτίφ σχεδίαση, μόνο πέντε θέσεις και cockpit με ευρεία οθόνη.
 

 
BMW Σειρά 2 Coupe: Η νέα Σειρά 2 Coupé θα είναι, λογικά, επίσης ορατή στο χώρο της BMW. Στην έκδοση M240i θα μπορούσε και πάλι να είναι μια χαρακτηριστική BMW με μετάδοση της κίνησης στον πίσω άξονα και εξακύλινδρο κινητήρα σε σειρά.
 

 
CUPRA Born: Η CUPRA θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την IAA 2021, προκειμένου να παρουσιάσει ένα σπορ συγγενή του VW ID.3. Το Born θα διαθέτει, λογικά προσαρμοζόμενο πλαίσιο και λειτουργία over boost για τις προσπεράσεις του.
 

 
Skoda Kodiaq fl: Με το αναμενόμενο νέο και οικονομικό σε κατανάλωση plug-in hybrid μοντέλο, το Skoda Kodiaq facelift θα προκαλέσει σαφώς καλή εντύπωση στους επισκέπτες της έκθεσης. Στο εσωτερικό του δεν αποκλείεται να δούμε και το infotainment, που γνωρίζουμε ήδη από το Superb.
 

 
BMW iX: Η BMW θα εμφανιστεί στην… πόλη της πιθανότατα με τις δύο νέες ηλεκτρικές προτάσεις της. Το μεγάλο SUV iX με ισχύ άνω των 500 PS, αυτονομία 600 χιλιομέτρων και ένα νέο, μήκους 60 εκατοστών… τοπίο με οθόνες.
 

 
BMW i4: Στο ίδιο μήκος κύματος θα εκπέμψει τη δική της γοητεία η ηλεκτρική λιμουζίνα i4. Δε θα μας προκαλέσει καμία έκπληξη, αν δούμε στο σαλόνι της το εσωτερικό του SUV (Χ4) και, σύμφωνα με φήμες, θα μπορεί επίσης να ταξιδέψει για έως και 600 χιλιόμετρα με τη δύναμη, που θα της παρέχει η μπαταρία των 80 kWh.
 

 
Mercedes AMG GT 73e: Η Mercedes-AMG θα μπορούσε να δείξει στο Μόναχο ένα plug-in υβριδικό super sport αυτοκίνητο. Ο τετράλιτρος V8 biturbo της GT 73 e αποδίδει ισχύ περίπου 800 PS, χάρη και στην ηλεκτρική υποστήριξη.
 

 
VW Polo fl: Στο Μόναχο θα μπορούσατε να τραβήξετε το πανί και να αποκαλύψετε το VW Polo facelift, το οποίο πιθανότατα θα υιοθετήσει λεπτομέρειες, όπως η ποδιά ή η η σχεδίαση των φώτων, που μοιάζουν πολύ με του σύγχρονου Golf.
 


Porsche Macan: 
Η συγκεκριμένη έκθεση είναι η σωστή σκηνή για την παρουσίαση της ηλεκτρικής Porsche Macan. Αναμένεται να βασιστεί στη νέα πλατφόρμα (PPE) και να διαθέτει κι αυτή την γρήγορη τεχνολογία υποστήριξης των 800 Volt, όπως η Taycan.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει