Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
7 φωτογραφίες »

Όλα τα νέα μοντέλα της Skoda μέχρι το 2023

Διαβάστηκε από 11079 αναγνώστες - 11/11/2020

Από το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Skoda, μέχρι την επόμενη έκδοση Superb. Όλα τα μοντέλα της δημοφιλούς τσέχικης μάρκας ως το 2023 στο «πιάτο» σας.

Η Skoda προσπαθεί διαρκώς να αναβαθμίζει τα αυτοκίνητά της με στόχο να διεκδικεί μεγαλύτερο μερίδιο στις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού. Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός πως ολοένα και περισσότερα μοντέλα της τσεχικής αυτοκινητοβιομηχανίας κερδίζουν αντίστοιχης κατηγορίας VW Golf σε συγκριτικά test. Σημαντική επιτυχία για την Skoda στον άτυπο... εμφύλιο, μιας και οι Τσέχοι βρίσκονται τα τελευταία χρόνια υπό την σκέπη της γερμανικής Volkswagen.
 
Προς την κατεύθυνση αυτή, στην Skoda προετοιμάζονται πυρετωδώς για τα αυτοκίνητα που θα εμφανίσουν στις αγορές τα προσεχή χρόνια. Διότι μετά την τέταρτη και πιο πρόσφατη γενιά της Octavia με τις σειρές Scout και RS, τα στελέχη της Skoda εστιάζουν την προσοχή τους περισσότερο στο επόμενο project, το πρώτο ηλεκτρικό τους SUV, το Skoda Enyaq.
 
Στο σύνολο τους τα νέα μοντέλα θα έχουν πιο ξεκάθαρο οπτικό προφίλ που θυμίζει έντονα την προέλευσή τους, θα διαθέτουν πιο ισχυρά μοτέρ με εναλλακτικούς τύπους κινητήρα (plug-in hybrid) και γενικότερα θα εγγυώνται σαφή αναβάθμιση.
 
Τι ετοιμάζει, λοιπόν, η Skoda ως το 2023. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα επόμενα μοντέλα της βιομηχανίας με βάση το Μλάντα Μπόλεσλαβ.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις