ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Νέο Renault Captur

Διαβάστηκε από 7044 αναγνώστες - 10/7/2019

Στα τέλη της χρονιάς θα κυκλοφορήσει το δεύτερο Renault Captur στις αγορές. Το μικρό SUV έχει μεγαλύτερο μήκος κατά 11 cm και καταναλώνει ελάχιστα καύσιμα, καθώς θα διατίθεται και ως plug-in-hybrid.

 
 
Η Renault στέλνει το Captur στο δεύτερο γύρο και επιχειρεί εξ αρχής να κλέψει τις εντυπώσεις, καθώς το γνωστό μας SUV μεγάλωσε σε διαστάσεις. Φυσικά, αυτή η μεταβολή οφείλεται στη νέα πλατφόρμα CMF-B. Έτσι, το μήκος του γαλλικού μοντέλου φτάνει πλέον τα 4,23 m, που σημαίνει ότι «μεγάλωσε» κατά σχεδόν 11 cm. Σε ό,τι αφορά το πλάτος, το νέο Renault Captur «πήρε» 2 cm, ενώ σε ύψος έχει παραμείνει ουσιαστικά ίδιο. Θα λέγαμε, λοιπόν, πως το Captur παραμένει μεν ένα μικρό SUV, αλλά σε διαστάσεις έχει έρθει πλέον πιο κοντά στα μικρομεσαία.

 

Από πλευράς εμφάνισης έχει πλησιάσει περισσότερο τα άλλα Renault. Οι νέοι προβολείς LED (standard) διαθέτουν τα φώτα ημέρας, που έχουν το σχήμα ενός “C”, το μπροστινό καπό είναι πιο μυώδες και στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα μιμούνται κατά κάποιο τρόπο την αισθητική των προβολέων. Σχηματίζουν κι αυτά ένα “C” και περνούν πάνω στην πίσω πόρτα. Η συγκεκριμένη, πιο ακραία σχεδίαση ταιριάζει άριστα στο Renault Captur, έπειτα από τα... στρογγυλέματα, που είχαν γίνει στο παλιότερο μοντέλο.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει