Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Tesla Model 3 Performance 487PS

Διαβάστηκε από 8619 αναγνώστες - 2/9/2019

Ηλεκτρική Φόρμουλα... Το Performance Tesla Model 3 κλέβει τις εντυπώσεις ακόμα και μέσα στην πίστα! Ας κάνουμε ένα γρήγορο γύρο μαζί του να δούμε τι μπορεί να καταφέρει.

Αναρωτιόμαστε αν το σκέφτηκαν καλά, καθώς η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε και την καλύτερη εμπειρία από την Tesla σε δοκιμασίες πίστας. Πάρτε για παράδειγμα το Model X, το οποίο κατά τη διάρκεια δοκιμών για την εκδήλωση «Χρυσό Τιμόνι» στην Ιταλία, επέστρεψε στα πιτ με το safemode αναμμένο. Μια άλλη περίπτωση είναι αυτή του Model S, το οποίο παραλίγο να πάρει φωτιά εξαιτίας υπερθέρμανσης, στην ημερίδα οδήγησης της Michelin. Και όμως οι Αμερικανοί ετοιμάζονται να μπουν μαζί μας στην πίστα, αυτή τη φορά με τη νέα έκδοση Model 3. 

"Ο ήχος από την ηλεκτρική γεννήτρια και τα μεγάλα ζαντολάστιχα, αρχικά μας προκαλούν ένα ελαφρύ χαμόγελο, αλλά όταν έφτασε η πρόσκληση για δοκιμή του εν λόγω μοντέλου στην πίστα, οι εκφράσεις μας έγιναν πιο σοβαρές..."


Στο δρόμο προς τη Γαλλία αναρωτιέμαι αν μπορεί πραγματικά ένα Tesla να στρίψει, όμως μια ματιά στο press kit μου λύνει όλες τις απορίες. Τα επιμέρους χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν φρένα της Brembo, ελαστικά Michelin με λογότυπο Tesla, χαμηλωμένη ανάρτηση και επίσης… την προσοχή σας παρακαλώ … Track Mode!

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις