Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Test Αξιοπιστίας: Opel Corsa E

Διαβάστηκε από 18847 αναγνώστες - 1/10/2020

Το Opel Corsa Ε είναι σημαντικά καλύτερο από τους προκατόχους και αυτό αντανακλάται στις τιμές πώλησης. Αξίζει όμως ως αγορά μεταχειρισμένου?

Για να μην απορείς πως τελείωσε ξαφνικά ο δρόμος και γιατί το φορτηγό στην απέναντι λωρίδα είναι πιο κοντά από όσο νόμιζες, η διαδικασία προσπέρασης με ένα αυτοκίνητο όπως το Opel Corsa E 1.2, πρέπει να σχεδιαστεί εξονυχιστικά από πριν. Αιτία είναι η βασική έκδοση με τον ξεπερασμένο τετρακύλινδρο κινητήρα και την χαμηλή ροπή. Ωστόσο, η πέμπτη γενιά του Corsa είναι αρκετά δημοφιλής και ιδιαίτερα στους αρχάριους οδηγούς και όσους ψάχνουν ένα μικρό αυτοκίνητο. Σε όποια γενιά και αν ανατρέξεις, το Opel Corsa έχει διατηρήσει τις βασικές του ικανότητες, έχει πλήρη εξοπλισμό και μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερις ενήλικες με τις αποσκευές τους.



Δεν μεταφέρει θορύβους στο εσωτερικό και πατάει απαλά στο δρόμο, χάρη στην άνετη ανάρτηση του. Για όποιον ψάχνει σπορ περιπέτειες, κατάλληλη είναι η έκδοση OPC με τους 207 ίππους. Όμως, παραδοσιακά το Opel Corsa κουβαλάει μαζί του ένα μακρύ κατάλογο από μειονεκτήματα. Για να είμαστε ειλικρινείς, τα compact αυτοκίνητα, τα οποία συνήθως συναρμολογούνται στην περιοχή της Σαραγόσα της Ισπανίας, δεν ήταν ποτέ πραγματικά υψηλής ποιότητας και το Opel Corsa E έχει μερικά κατασκευαστικά λάθη που θα μπορούσαν να αποφευχθούν.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις