Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Test Συνεργείων: Τι έδειξε το 2ο test για τη Nissan;
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Test Συνεργείων: Τι έδειξε το 2ο test για τη Nissan;

Διαβάστηκε από 30768 αναγνώστες - 28/2/2023

Στο δεύτερο έλεγχο συνεργείων η Nissan σχεδόν διπλασίασε την επίδοσή της, τόσο στον τομέα της εύρεσης βλαβών όσο και στο ποιοτικό κομμάτι του service.

Βελτιώθηκε η Nissan στο 2ο έλεγχο συνεργείων

Στο Autoagora δεν αρκεστήκαμε απλά σε έναν έλεγχο συνεργείων, αλλά συνεχίζουμε την έρευνα και βρισκόμαστε στη δεύτερη φάση, πραγματοποιώντας επανελέγχους. Έπειτα από το δεύτερο κύκλο της Opel και της VW, σειρά έχει η Nissan, η οποία έδειξε σημαντική βελτίωση φτάνοντας στο 64% στην εύρεση των βλαβών που δημιουργήσαμε (από το 36% της 1η επίσκεψης).

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Πώς γίνεται το test στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία

Στην έρευνα συμμετέχουν αναγνώστες του Autoagora κερδίζοντας το service του αυτοκινήτου τους. Αν θέλετε και εσείς να κερδίσετε το service του αυτοκινήτου σας δηλώστε εδώ συμμετοχή. Στην συνέχεια κρύβουμε βλάβες μέσα στους ελέγχους που πρέπει να κάνουν σε μία προγραμματισμένη επίσκεψη – πράγμα που σημαίνει πως θα έπρεπε να βρεθούν όλες οι βλάβες που δημιουργήσαμε για τις ανάγκες της έρευνας. Πάμε λοιπόν με προγραμματισμένο ραντεβού σε ώρα που μας έχουν κλείσει τα ίδια τα συνεργεία και τους βολεύει ώστε να πραγματοποιηθεί η τακτική συντήρηση, αλλά και ο έλεγχος του αυτοκινήτου. Στην συνέχεια ελέγχουμε, παρουσία του ιδιώτη, ποιες βλάβες έχουν βρει και ποιες όχι. Για όλες τις επισκέψεις έχει κρατηθεί το απαραίτητο υλικό που μας έχει παραδοθεί από το συνεργείο (αποδείξεις, χαρτιά ελέγχου κτλ)

Στη δεύτερη επίσκεψη η Nissan έφτασε στο 64%
Το πρώτο τμήμα του ελέγχου έχει να κάνει με την εύρεση βλαβών. Σε αυτόν τον τομέα, η Nissan έφτασε το 64%. Θυμίζουμε πως η διαβάθμιση είναι: 70%+ πράσινη, 60-70% κίτρινη, 50-60% πορτοκαλί και κάτω από 50% κόκκινη η επίδοση μία μάρκας. Το 65% είναι ένα ποσοστό αρκετά κοντά στο 70% και συγκριτικά με τις υπόλοιπες μάρκες είναι αρκετά πάνω από το Μ.Ο. από τα συνολικά αποτελέσματα των 21 ελέγχων σε 21 μάρκες που δημοσιεύσαμε τον Ιανουάριο.

65% και στον ποιοτικό έλεγχο για την Nissan
Όσον αφορά στην αξιολόγηση του ποιοτικού ελέγχου των συνεργείων, η Nissan παρουσίασε βελτίωση και σε αυτό τον τομέα. Οι τεχνικοί μας παρέδωσαν εκτυπωμένο έγγραφο με τις ζημιές που είχε το αυτοκίνητο και τα κόστη επισκευής τους, το ραντεβού για service κλείστηκε άμεσα, ενώ αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες έγινε test drive στο όχημα. Παράλληλα, όση ώρα πραγματοποιούταν το service, εμείς περιμέναμε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο αναμονής που έχουν οι εγκαταστάσεις του συνεργείου.

Το μόνο που δεν έγινε ήταν έκδοση χαρτιού με τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, ενώ αφού φύγαμε δεν έγινε follow-up τηλέφωνο για να ερωτηθούμε αν μείναμε ικανοποιημένοι από την εμπειρία του service, κάτι που ωστόσο συνηθίζεται στις πιο premium μάρκες.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε