Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Κέρδος μέχρι και 60%

Διαβάστηκε από 11812 αναγνώστες - 23/12/2020

Τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά είναι ένας από τους τρόπους για να μειώσει κανείς τα έξοδα συντήρησης του αυτοκινήτου του. Ειδικά στην σημερινή εποχή, που αποτελεί πρόβλημα να συντηρήσεις διεξοδικά το αυτοκίνητο σου, (όπως και την οικογένεια σου) η φθηνότερες ποιοτικές λύσεις είναι η μόνη μας επιλογή. Πόσο πιο οικονομικά είναι τελικά τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά και τι πρέπει να ξέρεις για να μην έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις?
Όπως προαναφέραμε, η επιλογή γνήσιου μεταχειρισμένου ανταλλακτικού από το ελεύθερο εμπόριο αποδεικνύεται σε αρκετές περιπτώσεις αρκετά συμφέρουσα, αφού σύμφωνα με εκτιμήσεις, το κέρδος φτάνει μπορεί να φτάσει και στο 60%. Αυτό που πρέπει να ξέρεις σαν κανόνα, είναι πως την τιμή του ανταλλακτικού, την ορίζει η αγορά. Αν το ανταλλακτικό είναι δυσεύρετο, κατανοείς πως θα το βρεις πολύ δύσκολα κι όταν θα τα καταφέρεις θα χει τσιμπημένη τιμή. Όχι φυσικά όσο στοιχίζει καινούργιο, αλλά χωρίς τεράστια διαφορά. Αν αυτό που ψάχνεις δεν βγαίνει σε ιμιτασιόν, και πάλι θα το βρεις με ανεβασμένη τιμή.
Γενικά το κέρδος σου θα κυμάνετε ανάμεσα σε 30 μέχρι και 60% της εργοστασιακής τιμής.   


 
Ασχολήσου και κέρδισε
Η επιλογή ενός μεταχειρισμένου ανταλλακτικού είναι δύσκολη υπόθεση, με αρκετές παραμέτρους. Η έρευνα ανταλλακτικών στο ελεύθερο εμπόριο αποτελεί μια αρκετά συμφέρουσα πρακτική, αφού ξέχωρα από την συμφέρουσα τιμή που θα βρεις, θα γλυτώσεις και το «καπέλο» που βάζουν κάποια από τα συνεργεία στην τελική τιμή αγοράς των ανταλλακτικών που χρησιμοποίησαν ώστε να επιδιορθώσουν την βλάβη σου. Η έρευνα αγοράς, δεν είναι καθόλου δύσκολη, αφού σχεδόν όλοι οι έμποροι πλέον έχουν συνεργασία με σελίδες στο internet, με όλα τους τα ανταλλακτικά αναρτημένα. Βέβαια, καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις ούτος ή άλλως με το κατάστημα, ώστε να τσεκάρεις την διαθεσιμότητα του, αφού είναι πολύ πιθανόν να μην υπάρχει πλέον.