Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εσωτερικό: To Crossland Χ ξεχωρίζει σε ποιότητα και πρακτικότητα

Διαβάστηκε από 11494 αναγνώστες - 10/5/2018

Στο Kia Stonic είναι σαφής η επιρροή από το Rio με μια οριζόντια διχοτόμηση του ταμπλό, μια οθόνη να γεμίζει το χώρο στο άνω μέρος και το μίνιμουμ των διακοπτών από κάτω. Τα πλαστικά είναι σκληρά, αλλά καλοφινιρισμένα και κυρίως γερά συναρμολογημένα.

Το Arona μπαίνει με ακόμα λιγότερους ενδοιασμούς στο «ψητό» και παίρνει σχεδόν αυτούσιο το ταμπλό του νέου Ibiza. H εικόνα εδώ είναι πιο μοντέρνα, χάρη και στην οθόνη των 8 ιντσών η οποία ενσωματώνεται πλήρως στο ταμπλό και εξαιτίας του μαύρου πάνελ που την καλύπτει δείχνει πιο σύγχρονη, σαν τάμπλετ.  Σκληρά και εδώ τα πλαστικά, αλλά με κάπως καλύτερη υφή. Σύντομα το Arona θα μπορεί να έχει ψηφιακό πίνακα οργάνων τονίζοντας το high-tech ύφος του.

Ο εσωτερικός διάκοσμος του Crossland X ακολουθεί τη νεότερη σχεδιαστική ταυτότητα της Opel, τόσο όσον αφορά στην ευχάριστη και high tech εικόνα, όσο και στο υψηλό επίπεδο απτής ποιότητας που εκείνα εμφανίζουν. Μαλακό υλικό θα συναντήσουμε στο πάνω μέρος του ταμπλό, το οποίο στο κέντρο του και σχηματίζει ένα  πεπλατυσμένο «V», μέσα στο οποίο βρίσκεται η έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών του συστήματος infotainment. . Η συναρμογή και το φινίρισμα, όλων των στοιχείων είναι πού υψηλού επιπέδου, διαμορφώνοντας έτσι ένα στιβαρό εσωτερικό.

Συρόμενο πίσω κάθισμα για το Crossland X
To μικρό Crossover της Opel εκμεταλλεύεται στο έπακρο το μεγάλο μήκος και το αντίστοιχο μεταξόνιο για να προσφέρει μια άνετη, αλλά και πρακτική κυρίως, καμπίνα με πίσω κάθισμα που σύρεται εμπρός-πίσω και χώρος αποσκευών από 410-520. Σε απόλυτα νούμερα το Arona προσφέρει  λίγο μεγαλύτερο χώρο για τα γόνατα των πίσω, με τον χώρο αποσκευών να είναι στα 400 λτ. Το Stonic έχει οριακό προβάδισμα στο πλάτος της καμπίνας πίσω, οι πίσω επιβάτες όμως έχουν λιγότερο χώρο για τα γόνατα και ο χώρος αποσκευών δεν ξεπερνά τα 352 λτ.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ