Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Διαστάσεις- χώροι

    Διαβάστηκε από 28391 αναγνώστες - 27/8/2019

    Από πλευράς διαστάσεων το Kona είναι το μεγαλύτερο μοντέλο του συγκριτικού με 4.164 χλστ. και το Fiesta το μικρότερο με 4.068  χλστ, ενώ η αντίστοιχη τιμή για το T-Cross ανέρχεται στα 4.108 χλστ. Θα περίμενε λοιπόν κάποιος, ότι το κορεάτικο μοντέλο θα διέθετε και τους καλύτερους χώρους, κάτι τέτοιο δεν ισχύει όμως στην πράξη, καθώς η πρωτοκαθεδρία στην εν λόγω κατηγορία ανήκει στο T-Cross, τόσο σε ότι αφορά στους προσφερόμενους χώρους γενικώς όσο και σε αυτό των αποσκευών (455 λίτρα) ειδικώς.



    Εδώ πρέπει να τονιστεί ότι ο χώρος αποσκευών του T-Cross είναι κατά 75 λίτρα μεγαλύτερος από αυτόν του Golf, παρότι το T-Cross υπολείπεται 15 εκατοστών στο μήκος έναντι του τελευταίου. To Kona με 361 λίτρα χωρητικότητα και το Fiesta με 292 λίτρα ακολουθούν ασθμαίνοντας. 
    Το Τ-Cross διαθέτει επίσης τον περισσότερο χώρο για τους πίσω επιβάτες, με το Kona και το Fiesta να ακολουθούν, καθώς επίσης και τα καθίσματα με την καλύτερη πλευρική στήριξη μεταξύ των μοντέλων του συγκριτικού.



    Και δεν τελειώσαμε ακόμη, καθώς το γερμανικό μοντέλο διαθέτει την υψηλότερη θέση οδήγησης με 63 εκατοστά απόσταση από την άσφαλτο, η αντίστοιχη τιμή για το Kona ανέχεται σε 62 εκατοστά και για το Fiesta σε μόλις 57 εκατοστά. Είπαμε όμως, το Fiesta είναι περισσότερο ένα υπερυψωμένο μικρό με κάποια off-road αξεσουάρ όπως οι προστατευτικές ποδιές και λιγότερο ένα μικρό SUV. Στον τομέα της εργονομία και των αποθηκευτικών χώρων η πρωτιά ανήκει στο Kona, ενώ και το Fiesta δεν δίνει λαβές για σχόλια. Οι οθόνες αφής είναι και στα δύο μοντέλα τοποθετημένες στο σωστό ύψος, εν αντιθέσει με το T- Cross, στο οποίο αυτή είναι χαμηλά τοποθετημένη. Να υποθέσω ότι μαντέψατε τον νικητή στην εν λόγω ενότητα;
    Τσακάλια...
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ