Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η ενδο-VW μάχη των μικρών

30/1/2019

Fabia, Ibiza και Polo έχουν την ίδια σχεδόν στέγη, ενώ αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια τα καμάρια των εταιριών τους. Διαλέγουμε σε ποιον τομέα μπορεί και ξεχωρίζει το καθένα, ανακαλύπτοντας τον άσσο στο μανίκι του.

Όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν, SEAT και Skoda ανήκουν στην οικογένεια της VW. Κάθε εταιρεία λειτουργεί ανεξάρτητα (έως ένα βαθμό φυσικό) και κάθε μία έχει τη δική πρόταση στη δημοφιλή κατηγορία των μικρών μοντέλων. Ας δούμε την πιο συμφέρουσα πρόταση από κάθε οικογένεια λοιπόν.

Seat Ibiza 1.0 DSG 115PS: Ξεχάστε το downsizing. Εδώ πλέον μιλάμε για τον ορισμό του rightsizing. Σωστή αναλογία κιλών, κυβικών και απόδοσης, προσφέρουν ένα άριστα ισορροπημένο σύνολο και κάνουν το νέο Ibiza( μαζί με τους τεράστιους χώρους του) να ξεχωρίζει.

VW Polo 1.0 TGI 90 PS: Το νέο Polo αποτελεί το αγαπημένο μικρό της VW, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι πωλήσεις. Η έκδοση με τον κινητήρα βενζίνης – φυσικού αερίου (CNG) συνδυάζει όλα τα προτερήματα του γερμανικού μοντέλου, με την εξαιρετική οικονομία κίνησης!

Skoda Fabia Monte Carlo 1,0 TSI 95 PS: Εμπλουτίζει την λιτή της εμφάνιση, φέρνει δεκάδες συστήματα ασφαλείας ενώ παίζει μπάλα αποκλειστικά με βενζίνη.



 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις