Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εσωτερικό-χώροι: Το πιο high-tech Monte Carlo

30/1/2019

Fabia: Νέος εξοπλισμός και high-tech στοιχεία
Την αρκετά λιτή ατμόσφαιρα των βασικών εκδόσεων, αντισταθμίζει πλήρως η ειδική έκδοση Monte Carlo. Αρχικά, η φάσα του ταμπλό μαζί με το ανθρακί πίνακα οργάνων και τα σπορ καθίσματα, ανεβάζουν τους παλμούς του οδηγού πριν ακόμα γυρίσει το κλειδί. Κόκκινες διακοσμητικές ραφές δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα μαζί με το τριάκτινο τιμόνι, ενώ επικρατεί μία αίσθηση ευρυχωρίας.  Πολλές θήκες για μικροαντικείμενα, για γυαλιά, ξύστρα πάγου και άλλες ευκολίες μεταφοράς- αποθήκευσης, εμπίπτουν στην φιλοσοφία Simply Clever  και ανεβάζουν κατακόρυφα την εργονομία του αυτοκινήτου.Πέρα από τα κλασικά συστήματα υποβοήθησης όπως κάμερα οπισθοπορείας, cruise control και clima, η λίστα προαιρετικού εξοπλισμού περιλαμβάνει σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, υποβοήθηση παρκαρίσματος, αλλά και υποβοήθηση μεγάλης σκάλας φώτων. 

Ibiza: Μεταφέρει ομάδα μπάσκετ
Στο εσωτερικό η γενικότερη αίσθηση ευρυχωρίας τονίζεται και από την ελαφριά, μα υπαρκτή κλίση του ταμπλό προς το παρμπρίζ. Από την άλλη, η εκπληκτικής ανάλυσης οθόνη 8 ιντσών, υποστηρίζει όλα τα λογισμικά των δημοφιλέστερων smartphones, ενώ πιο κάτω η ειδική θέση ασύρματης φόρτισης θα σας λύσει πραγματικά τα χέρια. Ποιοτικά, τα υλικά είναι σκληρά μα η συναρμογή των διαφόρων τμημάτων είναι τόσο στιβαρή, που δεν πρόκειται να σας χαλάσει την γενικότερη εικόνα. Στον τομέα των χώρων, και στα πόδια των επιβατών αλλά και στα κεφάλια των πίσω, υπάρχει μεγάλη διάθεση χώρου και περίσσια άνεση. Με αρκετό βάθος και προσβάσιμο σχήμα, ο χώρος αποσκευών των 355 λίτρων δείχνει να κρατάει τα ηνία σε αυτή τη κατηγορία.

Polo: Οριζόντια αρχιτεκτονική που «αυξάνει» τον χώρο
Είναι με διαφορά το πιο ποιοτικό μικρό της αγοράς, ενώ σου δημιουργεί απευθείας την αίσθηση πως θα μείνει αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου. Μαλακά και σκληρά πλαστικά, διαθέτουν άψογο φινίρισμα και μοναδική συναρμογή, ενώ η ατμόσφαιρα είναι αρκετά high-tech λόγω της 6,5άρας οθόνης αφής στο κέντρο του ταμπλό. Χαμηλή θέση οδήγησης και πανοραμική θέα για τον οδηγό σε ένα στιβαρό σύνολο.  
Στον τομέα των χώρων, μπαίνει στην τριάδα των πιο ευρύχωρων, προσφέροντας αρκετό «αέρα» για γόνατα και κεφάλια επιβατών. Η πραγματική επιρροή του CNG στον χώρο αποσκευών είναι στα 100 λτ. καθώς από τα 355, αφήνει ελεύθερα τα 255.


 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ