Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μικρό ή Μεγάλο SUV?

Διαβάστηκε από 50738 αναγνώστες - 30/4/2019

Ποια είναι η πιο έξυπνη αγορά? Οι εταιρίες μας κατακλύζουν από μικρά και μεγάλα SUV. Ποιο σε συμφέρει να αγοράσεις όμως? Μία μεγάλη σύγκριση σε χώρους, εξοπλισμό, κινητήρες, τεχνολογία, ανάγκες και τιμή, θα σου δώσει τις απαντήσεις!

Τόσο η Ελληνική όσο και η Ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου, «ταξιδεύουν» εδώ και μία τριετία στον μοναδικό αστερισμό των SUV. Με 1 στα 3 αυτοκίνητα που πωλούνται, να ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, φαίνεται πως τελικά δεν είναι μόδα που θα περάσει, μα πραγματικότητα που θα μείνει. Ενοχλεί κανέναν? Όχι!
Ισα ίσα, τα SUV έφεραν στον πρώην κάτοχο μικρομεσαίου μία νέα οπτική, μία νέα οδηγική εμπειρία , έναν νέο κύκλο. Να είναι οι αυξημένοι χώροι ή οι αυξημένη απόσταση από το έδαφος? Να είναι το στιλ τους που μπορεί να γοητεύσει ανθρώπους και ηλικίες από όλα τα target groups? Να είναι η ικανότητα τους να παίζουν σε διάφορα μεγέθη και να εξοπλίζονται με κάθε λογής κινητήρες? Μάλλον όλα τα παραπάνω μας έφτασαν στο σήμερα, που ο κόσμος δεν αναρωτιέται αν θα πάρει τελικά μικρομεσαίο ή SUV, αλλά μικρό SUV ή μεγάλο!
Εάν μπορούσαμε να τα συγκεντρώσουμε (με μεγάλες στρογγυλοποιήσεις) σε δύο κατηγορίες, αυτές θα ήταν τα μικρά και μικρομεσαία/μεσαία SUV: Στην ιδιαίτερα δημοφιλή κατηγορία των μικρών, εκεί που  συναντάμε τα πιο μικρά SUV, με πιο μαζεμένες διαστάσεις, πιο νεανικό στιλ και προσανατολισμό περισσότερο πόλης και λιγότερο υπαίθρου και στην αμέσως επόμενη σε μέγεθος κατηγορία, στην οποία ξεχωρίζουν οι μεγαλύτερες διαστάσεις που ικανοποιούν ακόμα και 5μελείς οικογένειες, με περισσότερους χώρους, διαφορετικού τύπου ανέσεις και ίσως πιο διευρυμένες off road προοπτικές.

Στις επόμενες σελίδες θα συγκρίνουμε το μικρό και το μεγάλο κάθε εταιρίας, λαμβάνοντα υπόψιν τους σημαντικότερους παράγοντες, όπως οι χώροι, ο εξοπλισμός, οι κινητήρες και η τιμή! Δίλημμα τέλος, ας δούμε τους νικητές που βρήκαν την χρυσή τομή και ξεχώρισαν στις σημαντικότερες κατηγορίες!
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις