Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Εσωτερικό-χώροι: Πιο ευρύχωρο το Polo, πιο νεανικό το 208

    Διαβάστηκε από 35896 αναγνώστες - 24/5/2019

    Η εξωτερική ταυτότητα και προσέγγιση των δύο μοντέλων, περνάει σχεδόν αυτούσια και στο εσωτερικό τους. Το γαλλικό μικρό στηρίζει την λογική i-cockpit και κερδίζει το ενδιαφέρον, ενώ από την άλλη το Polo παραμένει συγκρατημένο και σοβαρό.



    Πιο αναλυτικά όμως, στο Peugeot 208 λόγω GT Line έκδοσης, συναντάμε πιο σπορ τιμόνι, κόκκινες ραφές σε πολλά σημεία όπως χειρόφρενο, ανατομικά καθίσματα αλλά και περισσότερο μαλακό πλαστικό. Το VW Polo με την σειρά του διαθέτει εσωτερικό φωτισμό ambient και διακοσμητικές δερμάτινες επενδύσεις, ενώ στον τομέα της ποιότητας και του φινιρίσματος ξεφεύγει αρκετά.. 



    Όλα είναι εύκολα προσβάσιμα και κοντά στον οδηγό καθώς, ενώ η οριζόντια αρχιτεκτονική αυξάνει την ήδη υπάρχουσα αίσθηση ευρυχωρίας. Φτάνοντας λοιπόν και στο κομμάτι των χώρων, 4 επιβάτες θα βολευτούν με άνεση και στα δύο αυτοκίνητα με το εσωτερικό πλάτος του πίσω καθίσματος να είναι ίδιο.



    Από κει και ύστερα, εκείνοι στο VW Polo έχουν στη διάθεσή τους μεγαλύτερο χώρο για τα πόδια και τα κεφάλια τους, ενώ και ο χώρος αποσκευών του (μεγαλύτερου) Polo, υπερτερεί κατά 66 λίτρα..
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ