Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δείτε τα ασφαλέστερα μικρά ανά κατηγορία!

Τα μικρά μοντέλα με το καλύτερο σύστημα ασφάλειας

Διαβάστηκε από 60436 αναγνώστες - 20/8/2019

Ποιος είπε, ότι τα μικρά μοντέλα στο βωμό των compact διαστάσεων και της χαμηλής κατανάλωσης, έχουν κάνει συμβιβασμούς στην ασφάλεια? Στο συγκριτικό που ακολουθεί, σας παρουσιάζουμε τα πιο ασφαλή μικρά σύμφωνα με τον οργανισμό EuroNCAP, που φρενάρουν καλύτερα αλλά και αυτά που προσπερνούν με περισσότερη άνεση..

Η εξέλιξη των μικρών αυτοκινήτων είναι εντυπωσιακή σε όλα τα επίπεδα και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός στις μέρες μας. Με πολλά νέα μοντέλα να κάνουν την εμφάνισή τους συνεχώς, αποκαλύτπουμε τα 7 καλύτερα που προκύπτουν από την βαθμολογία τους  στους 5 κυριότερους τομείς ασφάλειας:
  • EuroNCAP: Ο ανεξάρτητος αυτός οργανισμός από την ίδρυση του το 1977, κάθε χρόνο πραγματοποιεί δοκιμές πρόσκρουσης σε όλα τα νέα μοντέλα, και βαθμολογεί την προστασία που προσφέρεται σε οδηγό, παιδιά, πεζούς και εξοπλισμό ασφάλειας.
  • Φρένα: Τα νέα μοντέλα της μικρής κατηγορίας πραγματικά ρίχνουν… άγκυρα. Με το 7ο στη λίστα μας να κάνει ήδη κάτω από 37.0μ.το 100-0, φανταστείτε τι νούμερο χρειάζεται το 1ο.
  • Προσπέραση σε επαρχιακό δρόμο: Όπως είναι λογικό, κανείς δεν κινείται αποκλειστικά  σε αστικές συνθήκες. Στους χιλιάδες επαρχιακούς δρόμους της Ελλάδας, μία προσπέραση είναι πιο ασφαλής όταν απαιτεί τον λιγότερο χρόνο αλλά και τα λιγότερα μέτρα.
  • Προσπέραση σε εθνική οδό: Εδώ τα χιλιόμετρα παραμένουν σταθερά υψηλά και έτσι ο χρόνος που απαιτεί ένα αυτοκίνητο της μικρής κατηγορίας που συνήθως εφοδιάζεται με χαμηλού κυβισμού κινητήρες, είναι ζωτικής σημασίας.
  • Ελιγμό με αρκετά χιλιόμετρα: Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να πεταχτεί μπροστά σου και που. Έτσι, βρίσκουμε τα 7 μοντέλα που μπορούν να επιτύχουν τον ασφαλέστερο απότομο ελιγμό με τα περισσότερα χιλιόμετρα.
Τα μικρά μοντέλα έχουν πλέον συνήθειες μικρομεσαίων, και αυτό ισχύει ακόμα και στην ασφάλεια. Δείτε στις επόμενες σελίδες τα καλύτερα 7 μικρά μοντέλα στον τομέα της ασφάλειας.
 
 
 
 
 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις