Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ «ΛΑΣΠΗΣ»: Mercedes G-Class VS Jeep Wrangler VS Suzuki Jimny

Διαβάστηκε από 13596 αναγνώστες - 26/8/2019

Συντροφιά με τρεις πρωταγωνιστές Mercedes G-Class, Jeep Wrangler, Suzuki Jimny και αρκετή λάσπη και χώμα, που θα μπορούσαμε να στρώσουμε έναν ολόκληρο χωματόδρομο.. Δεν πρόκειται για αυτοκίνητα, αλλά για χωμάτινους υπερήρωες.

Σε μια παράφραση του «Αίμα, δάκρυα και ιδρώτας», εμείς θα πούμε «¶μμος, λάσπες και χαλίκια» για να περιγράψουμε την σύγκριση μας. Αποφασίζουμε να κατευθυνθούμε κοντά στο Lübeck. Υπάρχει ένας χωματόδρομος εκεί, που υπάρχουν μόνο βαριά φορτηγά, εκσκαφείς και εμείς.. Οι συνάδελφοί μου άφησαν το Jimny σε μένα, ίσως επειδή ήξεραν ότι μεσολαβεί απόσταση 70 χιλιομέτρων μέχρι το χωματόδρομο. Η όλη συζήτηση σχετικά με το όριο ταχύτητας, δεν έχει σημασία αν οδηγείς τον Jimny.



Δεν τίθεται θέμα πως θα διατηρήσεις την ταχύτητα των 130 χλμ./ώρα, αλλά για την επιτάχυνση που χρειάζεσαι μέχρι να την αναπτύξεις. Χαίρεσαι όταν σπάσεις τα 100 μετά από 13 δευτερόλεπτα. Όμως δεν έχει σημασία, αφού η πραγματική του δυναμική βρίσκεται στο δάσος και τους αγρούς και όχι στους αυτοκινητοδρόμους Α1 και Α21. Την δυναμική αυτή θα συγκρίνουμε, με αντιπάλους την Mercedes G-class, το Jeep Wrangler και αρκετούς τόνους λάσπης! 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις