Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Συγκρίνουμε το Audi S3 με το MINI JCW Clubman

Διαβάστηκε από 19384 αναγνώστες - 24/10/2019

Τα 300 PS μπορεί κάποιος να τα σερβίρει εν θερμώ, όπως με το MINI JCW Clubman ή εν πολύ ψυχρώ, όπως με το Audi S3. Προσοχή, κίνδυνος πυρκαγιάς... Δεν είναι ένα από τα συγκριτικά που έχουν συνηθίσει...

Τι είναι αυτό που έχει 6 πόρτες, τετρακίνηση και 306 ίππους? Οι απαντήσεις α) ένα σχολικό λεωφορείο και β) ένα εκχιονιστικό μηχάνημα είναι λάθος. Η σωστή απάντηση είναι: το ισχυρότερο MINI Clubman, το οποίο αποδεικνύει πόσο πολύ έχει αναπτυχθεί η μάρκα. 60 χρόνια μετά από τη γέννησή της, η MINI δεν είναι γνωστή μόνο για τα μικρά αυτοκίνητά της, αλλά επίσης και για τα SUV της ή αυτό το παιχνιδιάρικο station wagon της.



Το John Cooper Works Clubman All4, όπως είναι το πλήρες μεν, πολύπλοκο δε, όνομά του, είναι ένας στενός συγγενής της νέας Σειράς 1 της BMW, αν δούμε τα πράγματα με νηφαλιότητα. Πρόκειται δηλαδή για ένα μικρομεσαίο μοντέλο με πολύ... πιπέρι και, συνεπώς, για έναν ανταγωνιστή του Audi S3 Sportback. Σε αυτό, το όνομα είναι κατά πολύ συντομότερο και, ίσως, πιο... πιπεράτο. Ποιο από τα δύο είναι το πραγματικό MINI?
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις