Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Συγκρίνουμε το VW T-Roc με το KIA XCeed

Διαβάστηκε από 15679 αναγνώστες - 7/1/2020

Coupe, crossover ή SUV; Το νέο KIA XCeed είναι μία μίξη απ όλα αυτά. Στην πρώτη σύγκρισή του συναντά το παρομοίων προδιαγραφών VW T-Roc. Η ένταση είναι εγγυημένη! Θα ρίξει τώρα η KIA τη VW από το θρόνο; Στο κάτω-κάτω, το Ceed, στη σύγκριση των μικρομεσαίων, επικράτησε του VW Golf, επιτυχία, που λίγα μοντέλα κατάφεραν στο παρελθόν.

Οι πιθανότητες να επαναληφθεί αυτή η επιτυχία δεν είναι λίγες: Η τεχνολογία του νέου ΚΙΑ XCeed προέρχεται από το Ceed, ενώ η αντίστοιχη του VW T-Roc προέρχεται από το Golf, δηλαδή από την πλατφόρμα MQB. Επίσης, και οι κινητήρες είναι οι ίδιοι σε σχέση με τότε: 1.4 T-GDI στο KIA και 1.5 TSI στο VW. Και: Το T-Roc είναι ήδη δύο ετών...



Σε σύγκριση με το ΚΙΑ XCeed, το VW T-Roc δείχνει ήπιο και όχι εντυπωσιακό. Αντιθέτως, το KIA φαίνεται πως αποσπά περισσότερα βλέμματα θαυμασμού, ειδικά σε αυτό το quantum κίτρινο του μοντέλου της δοκιμής μας. Με πιο κομψή γρίλια ψυγείου και μακρύτερο μπροστινό καπό σε σχέση με το Ceed, μερικά πλαστικά μέρη γύρω-γύρω και οροφή, που χαμηλώνει στο πίσω μέρος της, θυμίζοντας τη γραμμή των coupe, δείχνει -τουλάχιστον- υψηλής κλάσης.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις