Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το Καλύτερο diesel Μικρομεσαίο σε προσπέρασμα

Διαβάστηκε από 32866 αναγνώστες - 31/12/2019

Τι χρειάζεται μία προσπέραση για να είναι ασφαλής; Ορατό πεδίο και φυσικά επιτάχυνση εν κινήσει. Ο τρόπος καύσης του πετρελαίου προσφέρει μεγαλύτερη ροπή και καλύτερες ρεπρίζ, μειώνοντας το χρόνο παραμονής στην άλλη λωρίδα. Ποια είναι λοιπόν τα μικρομεσαία πετρελαίου που ολοκληρώνουν ταχύτερα μία προσπέραση;

Οι προσπεράσεις είναι αναγκαστικά μέρος της οδήγησης στις ζωές όλων μας, και μάλιστα για πολλούς οδηγούς αποτελεί μετά το παρκάρισμα, το δεύτερο πιο αγχώδες οδηγικό τεστ. Το πόσο γρήγορα θα ολοκληρώσει ένα αυτοκίνητο μία προσπέραση έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες, όμως ο κυριότερος όλων είναι οι ρεπρίζ του οχήματος, καθώς καλύτερες ρεπρίζ σημαίνουν λιγότερη παραμονή στο αντίθετο ρεύμα. 

Στο νέο αφιέρωμα της Αγοράς Αυτοκινήτου μπαίνουν τα μικρομεσαία μοντέλα πετρελαίου καθώς αποτελούν την πιο ταξιδιάρικη αυτοκινητιστική φυσιογνωμία. Όντας η πρώτη επιλογή των οικογενειαρχών καθώς διαθέτουν χώρους για 4 ή και 5 άτομα, στην πετρελαιοκίνητη έκδοση τους υποδηλώνουν και την συχνή χρήση τους για εξορμήσεις και πολλά χιλιόμετρα σε επαρχιακούς δρόμους όπου η προσπέραση είναι απαραίτητη.

Επιλέξαμε τα 10 πιο σβέλτα και εμπορικά μικρομεσαία στις επιδόσεις από 60-100χλμ./ώρα με 4η ταχύτητα και από 80-120 χλμ./ώρα με 5η ταχύτητα και σας τα παρουσιάζουμε με νούμερα και αποδείξεις. Αξίζει να αναφέρουμε πως στις μετρήσεις αυτές ακόμα και 1 δευτ. διαφορά, παίζει τεράστιο ρόλο καθώς ισοδυναμεί με επιπλέον 30 μέτρα παραμονής στο αντίθετο ρεύμα.

Δείτε τους πρωταγωνιστές της κατηγορίας και εν συνεχεία την καλύτερη 7άδα.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις