Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Lexus UX 250h

    Διαβάστηκε από 61457 αναγνώστες - 9/1/2020

    Χάρη στις compact διαστάσεις του, το UX παρέχει την πιο σπορτίφ αίσθηση απ όλα τα SUV της δοκιμής. Σε αυτήν τη δοκιμή είναι μεν το μικρότερο σε μέγεθος, με το μήκος να φτάνει τα μόλις 4,50 m, αλλά δεν είναι και κανένα μικρό αυτοκίνητο.



    Στο εσωτερικό πάντως, αυτό δεν ισχύει σε όλους τους τομείς και δεν υπερβάλλουμε καθόλου: Δεν αναφερόμαστε μόνο στη στενή πίσω σειρά θέσεων, αλλά και στο όχι άφθονο διαθέσιμο χώρο για το κεφάλι των επιβατών στα μπροστινά καθίσματα. Είναι χαρακτηριστικό πως κατά την κίνηση σε δρόμο μέτριας ποιότητας το κεφάλι των πιο ψηλών επιβατών είναι αρκετά κοντά στην οροφή. Στις οδούς καλύτερης ποιότητας, το UX δείχνει πόσο μαλακά ρυθμισμένο είναι. Όσο λοιπόν, κατώτερης ποιότητας είναι η άσφαλτος, τόσο περισσότερο ξεχωρίζουν η σφικτή ρύθμιση της ανάρτησης και, πάνω απΆ όλα, πόσο κοντές είναι οι διαδρομές των ελατηρίων.



    Παρόλ αυτά, σε εμάς αρέσει αυτός ο μοναδικός τρόπος του χαρακτήρα του Lexus. Θα ήταν μάλιστα, ακόμα πιο συμπαθητικό αν η απόκριση των μηχανικών συνόλων δεν εμφάνιζε αυτήν την υστέρηση, παρότι σε αυτά εμπλέκεται ένας ηλεκτροκινητήρας, αλλά κι αν βρίσκαμε μία πιο βολική θέση οδήγηση για το ύψος μας, που δεν ξεπερνά τα 1,85 m. Τέλος, η μέτρια κριτική απαλύνεται από την οικονομική κατανάλωση.

    + Ένας ανεξάρτητος τύπος. Με βάση τον όγκο του η κατανάλωση είναι χαμηλή, 5ετής εγγύηση.
    - Οι αναλογίες χώρου είναι μικρού αυτοκινήτου, είναι το πιο ακριβό μοντέλο της συγκριτικής δοκιμής, τα φρένα έχουν μέτρια «δοσολογία».



     

    Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει