Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάζουμε το Kia Sportage 1,6 T-GDi GT-Line 177 ίππων

Διαβάστηκε από 8863 αναγνώστες - 19/10/2019

Το πιο δημοφιλές Crossover της Kia, Sportage ανανεώνεται εν μέσω της 4ης γενιάς του και κερδίζει τόσο αισθητικά, όσο και τεχνολογικά. Ας δούμε την ακόμα πιο σπορ και στιλάτη έκδοση GT-Line.

Έχοντας πουλήσει πάνω από 5 εκ. μονάδες σε 25 χρόνια παρουσίασης, η τελαυταία και 4η γενιά, δέχεται με τη σειρά της μία τονωτική ένεση και ξαναβγαίνει στο προσκήνιο. Δοκιμάζοντας μάλιστα την GT-Line έκδοση, συναντάμε νέους προφυλακτήρες, ζάντες 19 ιντσών, νέας σχεδίασης LED φωτιστικά και φυσικά δύο όμορφες μπούκες για να γουστάρεις, πριν ακόμα κάνεις το πρώτο μέτρο. Χωρίς να είναι κραυγαλέα σπορ, ούτε σε αυτή την έκδοση, διατηρεί το κύρος και την καλαισθησία του.
Εσωτερικό
Ριζική ανανέωση και στο εσωτερικό, όπου η τεχνολογική αναβάθμιση είναι έκδηλη μέσω της μεγαλύτερης ψηφιακής οθόνης στον πίνακα οργάνων 4.3 ιντσών, και το ανανεωμένο σύστημα infotainment που συνδυάζεται με οθόνη αφής 7 ή 8 ιντσών. Το τιμόνι είναι ανασχεδιασμένο ενώ έχει χρησιμοποιηθεί αρκετό μαλακό υλικό στο ταμπλό αλλά και σε πιο κρυφά σημεία, με πινελιές της GT-Line έκδοσης, να υπάρχουν διακριτικά σε αρκετά σημεία. Αυτό που σε κερδίζει, είναι σίγουρα η εντυπωσιακά καλή συναρμογή και η σιγουριά που σου βγάζει κάθε ένωση, πως δεν πρόκειται να τρίξει εύκολα. Οι χώροι, φυσικά παραμένουν ατού του μοντέλου, με το πλάτος του να δίνει την δυνατότητα φιλοξενίας ακόμα και 5 ενηλίκων με τις αποσκευές τους. Για τις τελευταίτες, υπολογίστε περί τα 491λτ. ενώ με την αναδίπλωση των πίσω θέσεων, το νούμερο αυτό εκτινάσσεται σε 1.492 λτ.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις