Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΔΟΚΙΜΗ: Skoda Scala 1.5 TSI 150PS

Διαβάστηκε από 24760 αναγνώστες - 26/6/2019

Η φετινή υπερπλούσια ατζέντα του VAG Group περιέχει την παρουσίαση 4 νέων μοντέλων και το Skoda Scala ανοίγει τη παράσταση και ευελπιστεί να προσφέρει κάτι το διαφορετικό και να δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό.

Δοκιμάζουμε την έκδοση του Skoda Scala με τον 1.500άρη TSI κινητήρα απόδοσης 150 ίππων ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο DSG κιβώτιο και ακροβατεί ανάμεσα σε επιδόσεις και οικονομία. Οι Τσέχοι δεν πάτησαν σε γνωστές μέχρι σήμερα γραμμές. Αντιθέτως το τόλμησαν και έφεραν στη ζωή ένα ολοκαίνουργιο σχεδιαστικά μοντέλο το οποίο φέρει την δική του υπογραφή.



Παρατηρώντας το από μπροστά, σίγουρα θα σας τραβήξει τα βέμματα η μεγάλη κάθετη μάσκα αλλά και τα αιχμηρής σχεδίασης φωτιστικα σώματα LED, ενώ από το πλάι, δείχνει πραγματικά πιο μεγάλο από ότι είναι (4.362 χλστ). Η χαμηλή οροφή προσθέτει στο σύνολο, ενώ και στο πίσω μέρος, αντικρίζουμε μεγάλο παρ μπριζ και λεπτής σχεδίασης φώτα. Δεν προσπαθεί να μοιάσει ούτε σε SUV, ούτε σε κάτι άλλο, είναι το Scala και αυτό του το αναγνωρίζουν όλοι...
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις