Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εντυπωσιακή, κομψή και σίγουρα μοναδική η νέα DS7 Crossback. Αποκλείεται να μην την χαζέψεις.

Πατάει σαν μια υπερυψωμένη λιμουζίνα.

Τοκαλύτερο θέαμα για όποιον θα βρίσκεται πίσω από την νέα DS7 Crossback. Ακόμα και εκεί υπάρχει ομορφιά.

ΔΟΚΙΜΗ: DS7 Crossback 130 PS

Διαβάστηκε από 8468 αναγνώστες - 4/3/2019

H DS κάνει κίνηση ματ στην κατηγορία και στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω της. Ο χρόνος που «πήρε» μέχρι να ριχτεί στη μάχη, άξιζε και με το παραπάνω, καθώς έφερε στη ζωή ένα μοναδικό πολυτελές crossover.

Σε πραγματική επιτυχία εξελίχθηκε η πρώτη απόπειρα της DS, ως ανεξάρτητη φίρμα. Το τόλμησε και κέρδισε, καθώς αρνήθηκε να είναι ο ακριβός πλαστικός χειρούργος για τα πιο συμβατικά μοντέλα της μαμάς Citroen. Θαυμάστε λοιπόν μαζί μας το ολοκαίνουργιο DS7 με τον 1.500άρη diesel κινητήρα, απόδοσης 130 ίππων και 300 Nm ροπής.

Εμφάνιση-σχεδίαση: Λες και την δημιούργησε καλλιτέχνης
Συνδυάζει τόσα πολλά όμορφα σχεδιαστικά στοιχεία που σίγουρα την έχει επιμεληθεί κάποιος καλλιτέχνης. Αρχικά οφείλουμε να κάνουμε μία αναφορά στις διαστάσεις του αμαξώματος, καθώς δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητες.  Η πλατφόρμα EMP2 του αξασφαλίζει 4.573 χλστ. μήκος και πλουσιοπάροχο πλάτος 1.906 χλστ. Στα πιο ενδιαφέροντα τώρα, από μπροστά-και από μακριά- ξεχωρίζει η χαρακτηριστική μάσκα «DS Wings», όπως και τα DS Active Vision φώτα τεχνολογίας LED με δυνατότητα προβολής μέχρι και 520 μ. Από την πίσω πλευρά τώρα, η εικόνα εντυπωσιάζει ακόμα περισσότερο καθώς τα 3D Full LED φώτα έρχονται σε εκπληκτική αρμονία με τις απολήξεις των εξατμίσεων (και στις δύο πλευρές).  Τα φλας με τη σειρά τους ανάβουν και σβήνουν πάνω στην γραμμή των LED με fade out τρόπο.

Τα συστήματα υποβοήθησης που εξοπλίζουν τη νέα DS7 Crossback είναι η καλύτερη διαφήμιση για το τεχνολογικό κομμάτι του ομίλου PSA. Αυτόματο φρενάρισμα, διατήρηση λωρίδας, προειδοποίηση για νεκρή γωνία, σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης Connected Pilot έχουμε ξαναδεί. Αυτό που ήρθε και εντυπωσιάζει είναι το σύστημα που σκανάρει τα μάτια του οδηγού και εάν αυτά μείνουν κλειστά για αρκετή ώρα, τότε το αυτοκίνητο προειδοποιεί. Επίσης, ένα νέο σύστημα σκανάρει τις λακκούβες και διαμορφώνει την ανάρτηση αναλόγως. ΟΥΑΟΥ!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις