Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο ρόμβος είναι το αγαπημένο σχήμα της DS και σήμα κατατεθέν. Πως θα μπορούσε να λείπει λοιπόν;

Θα θέλαμε το πλήκτρο προγραμμάτων οδήγησης να είναι αριστερά και όχι δεξιά του λεβιέ ταχυτήτων.

555 λίτρα και με καλό σχήμα για φόρτωση μεγάλων αντικειμένων.

Αλλάζει σύμφωνα με τα θέλω του οδηγού, ενώ διατηρεί καθαρά γραμμικά μοτίβα.

Εσωτερικό: Πολυτελές και ιδιαίτερο παραμένει λειτουργικό

Διαβάστηκε από 8499 αναγνώστες - 4/3/2019

Εάν η εξωτερική εμφάνιση σας φαίνεται εντυπωσιακή, το εσωτερικό θα σας κάνει να χειροκροτήσετε. Ένας ιδιαίτερος αέρας αποπνέει την καμπίνα, ένας αέρας πολυτέλειας και ακριβού υλικού, καθώς όλα όσα έχουν χρησιμοποιηθεί είναι από τα καλύτερα ενώ  το φινίρισμα παίρνει άριστα. Εκτός από ποιοτικό, είναι και high-tech χωρίς να κουράζει. Πιο συγκεκριμένα, μπροστά από τον οδηγό υπάρχει μία οθόνη 12 ιντσών η οποία διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ορέξεις του οδηγού και πάντα στηρίζεται σε γραμμικά μοτίβα. Μία δεύτερη ίδιου μεγέθους οθόνη αφής, βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό και είναι το κέντρο ελέγχου του συστήματος infotainment. Χρόνος εξοικείωσης χρειάζεται καθώς είναι ένα καινούργιο σύστημα διάταξης. 
Μη ψάχνετε τα κουμπιά για τα παράθυρα στην πόρτα, (θα το κάνετε από συνήθεια) καθώς είναι μαζί με το πλήκτρο επιλογής προγράμματος οδήγησης, δίπλα από τον λεβιέ. ¶νετα και με καλή στήριξη καθίσματα, αλλά και η πολύ καλή και σωστή θέση οδήγησης συμπηρώνουν το 10 στην βαθμολογία μας.

Χώροι
Το μεταξόνιο των 2.738 χλστ. μπορεί και παρέχει εκπληκτικούς χώρους για μέχρι και 5 ενήλικες. Ξεχωριστός αεραγωγός και θύρες usb για τους πίσω οι οποίοι ήδη θα χαμογελάνε λόγω του επίπεδου πατώματος. Ο χώρος αποσκευών στα 555 λίτρα είναι πολύ καλός και εύκολα προσβάσιμος.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ