Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Renault Clio LPG: Καίει 5 ευρώ στα 100 χλμ!

Διαβάστηκε από 36624 αναγνώστες - 5/8/2021

Το Renault Clio είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα αυτοκίνητα στην κατηγορία των supermini και με την έκδοση υγραερίου των 100 ίππων έρχεται να μειώσει δραματικά τα έξοδα μετακίνησης. Πόσα ευρώ χρειάζονται για να διανύσει 100 χλιόμετρα;

Με την έλευση της έκδοσης διπλού καυσίμου, το Renault Clio γίνεται το supermini με την πιο ολοκληρωμένη γκάμα, έχοντας πλέον στη «φαρέτρα» του κινητήρες για όλες τις ανάγκες. Αν λοιπόν είστε λάτρης του γαλλικού μοντέλου, αλλά και της απόλυτης οικονομίας, το Renault Clio LPG είναι η τέλεια επιλογή. Δοκιμάζουμε τη συγκεκριμένη έκδοση δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πραγματική του κατανάλωση. Πόσα ευρώ χρειάζονται άραγε για να διανύσει 100 χιλιόμετρα; Ώρα να δώσουμε ξεκάθαρη απάντηση!

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »


Εκ πρώτης όψεως, το Renault Clio LPG δε διαφέρει σε τίποτα από μία τυπική έκδοση, όπως αυτές που είχαμε οδηγήσει στο παρελθόν. Το σχήμα είναι ιδιαίτερα δυναμικό και μυώδες, ενώ η έκδοση της δοκιμής εξοπλίζεται με όμορφες ζάντες αλουμινίου και κόκκινες λεπτομέρειες στη μάσκα και το κάτω μέρος του αμαξώματος. Μοναδικός τρόπος ώστε να διαπιστώσει κανείς ότι πρόκειται για αυτοκίνητο που κινείται με υγραέριο είναι η δεύτερη υποδοχή πλήρωσης καυσίμου.



Εσωτερικό: Μοντέρνο και ποιοτικό
Το ίδιο ισχύει και για το εσωτερικό, το οποίο διαθέτει όλα τα θετικά στοιχεία του Clio, όπως τα ποιοτικά πλαστικά, η μοντέρνα σχεδίαση και ο πλούσιος εξοπλισμός. Το αυτοκίνητο της δοκιμής διαθέτει μία ευανάγνωστη οθόνη αφής μεγέθους 7 ιντσών στην κεντρική κονσόλα για την ενημέρωση και ψυχαγωγία των επιβατών, ενώ πίσω από το τιμόνι βρίσκεται ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων. Στην περίπτωση του Clio LPG έχουμε το σχετικό μπουτόν αριστερά από το τιμόνι, το οποίο απεικονίζει τη στάθμη της αντίστοιχης δεξαμενής καυσίμου. Ιδιαίτερα θετικό είναι το γεγονός ότι στον πίνακα οργάνων απεικονίζεται με ακρίβεια και η αυτονομία του LPG. Περνάμε στους χώρους, οι οποίοι δε μεταβάλλονται και κρίνονται ικανοποιητικοί για την κατηγορία. Τέσσερις ενήλικες επιβάτες θα μετακινηθούν με κάθε άνεση, οι θέσεις για μικροαντικείμενα είναι αρκετές και πρακτικές, ενώ τα διαθέσιμα λίτρα για τις αποσκευές είναι η κορυφαία τιμή στην κατηγορία.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε