Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

BMW X3 xDrive 30e: 292 ίπποι και 2,5 λίτρα/100 χλμ

Διαβάστηκε από 5607 αναγνώστες - 4/8/2021

Το δημοφιλέστερο SUV της BMW απέκτησε Plug-In υβριδική έκδοση και πλέον μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για περίπου 50 χλμ. Δοκιμάζουμε την BMW X3 xDrive30e των 292 ίππων.

Ο εξηλεκτρισμός στη γκάμα των SUV καλά κρατεί, με τις Plug-In επιλογές να αυξάνονται το τελευταίο διάστημα. Στον ίδιο δρόμο κινείται και η βαυαρική φίρμα, με τη BMW X3 να αποκτά για πρώτη φορά υβριδική έκδοση που μπαίνει στην πρίζα και μπορεί να διανύσει έως 50 χλμ αμιγώς ηλεκτρικά. Ας γνωρίσουμε καλύτερα τη νέα xDrive30e των 292 ίππων.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »


Εξωτερικά οι διαφοροποιήσεις είναι λίγες έως ελάχιστες συγκριτικά με τις υπόλοιπες εκδόσεις. Τα λογότυπα ωστόσο μαρτυρούν ότι πρόκειται για μία εξηλεκτρισμένη έκδοση, όπως και η πρόσθετη θύρα φόρτισης. Κατά τα άλλα, η BMW X3 xDrive30e διατηρεί όλα εκείνα τα δυναμικά στοιχεία του premium SUV, με τα έντονα νεύρα να διατρέχουν όλο το αμάξωμα και τη μεγάλη γρίλια να πρωταγωνιστεί στο εμπρός μέρος.



Εσωτερικό: Αποπνέει μία αίσθηση πολυτελείας
Για το εσωτερικό της Plug-In υβριδικής BMW X3 δε χρειάζονται πολλές συστάσεις, αφού δε διαφοροποιείται σε αξιοσημείωτο βαθμό από τις συμβατικές εκδόσεις. Το σύνολο των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι εξαιρετικά, με τη καμπίνα να αποπνέει μία αίσθηση πολυτελείας και να προσφέρει κορυφαία άνεση. Εννοείται, βέβαια, ότι ενσωματώνει κάθε σύγχρονη τεχνολογία, με τον πίνακα οργάνων να είναι ψηφιακός και να προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα η ηλεκτρική αυτονομία ή η απεικόνιση του GPS. Στην κεντρική κονσόλα υπάρχει η κλασσική, οριζόντια τοποθετημένη οθόνη αφής της βαυαρικής φίρμας μεγέθους 10,2 ιντσών για ενημέρωση και ψυχαγωγία, η οποία ελέγχεται και μέσω του περιστροφικού διακόπτη. Οι χώροι για τους επιβάτες κυμαίνονται σε εξαιρετικά επίπεδα, ενώ η ύπαρξη των μπαταριών μείωσε τον διαθέσιμο όγκο για τις αποσκευές κατά 100 λτ., φτάνοντας στα 450.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε