Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

BMW 320d: Μυώδες αμάξωμα και 400 Nm ροπή

19/8/2021

Ταξιδιάρα ψυχή! Η νέα BMW Σειρά 3 είναι ο ορισμός του «premium» οικογενειακού και στην πετρελαιοκίνητη έκδοση των 190 ίππων συνδυάζει ροπή σε όλο το εύρος στροφών και οικονομία.

Βρισκόμαστε αισίως στην 7η γενιά του δημοφιλέστερου μοντέλου στην ιστορία της βαυαρικής φίρμας. Ασφαλώς αναφερόμαστε στη BMW Σειρά 3, η οποία διατηρεί στο ακέραιο τον sportive και ταυτοχρόνως πολυτελή χαρακτήρα της. Το «premium» οικογενειακό μοντέλο της γερμανικής εταιρείας εξακολουθεί να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στους κινητήρες πετρελαίου και αυτή τη φορά δοκιμάσαμε την έκδοση 320d με τους 190 ίππους.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »


Εξωτερικά, το βαυαρικό sedan διακρίνεται για το μυώδες αμάξωμά του και τα έντονα νεύρα στις επιφάνειές του, ενώ το μήκος του έχει αυξηθεί συγκριτικά με το παρελθόν με αποτέλεσμα πλέον να ξεπερνά τα 4,7 μέτρα. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το εμπρός μέρος με τα full LED φωτιστικά σώματα να αποτελούν αξεσουάρ του στάνταρ εξοπλισμού, στο πλαϊνό τμήμα συναντάμε μεγάλες ζάντες ιντσών μεγέθους 18 ιντσών, ενώ πίσω ξεχωρίζουν τα εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα και οι δύο απολήξεις της εξάτμισης.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
Στο εσωτερικό το κλίμα είναι ιδιαίτερα πολυτελές και αντιπροσωπεύει πλήρως τον όρο «premium». Οι επενδύσεις είναι δερμάτινες, ενώ σε κάθε επιφάνεια του ταμπλό συναντάμε κορυφαία υλικά. Πέρα από έμφαση στην ποιότητα, οι άνθρωποι της BMW προσφέρουν και άπλετη τεχνολογία, με το μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής κονσόλας να καλύπτεται από την ψηφιακή οθόνη 10,25 ιντσών για την ενημέρωση και ψυχαγωγία των επιβατών.



Μπορεί να είναι αφής, αλλά όπως συμβαίνει και στα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας, ο έλεγχος πραγματοποιείται και από το σχετικό πιεζοπεριστροφικό μπουτόν που βρίσκεται στο κεντρικό τούνελ. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ένας μεγάλος και ευανάγνωστος πίνακας οργάνων πίσω από το τιμόνι, με το μέγεθός του να αγγίζει τις 12,3 ίντσες. Σε επίπεδο χώρων, η BMW Σειρά 3 είναι κάτι παραπάνω από επαρκής για μία οικογένεια, αφού στα πίσω καθίσματα μπορούν να βολευτούν ακόμα και τρεις ενήλικες, ενώ ο χώρος αποσκευών αγγίζει τα 480 λτ.

 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε